前線FA: 今次真係嬲左

2699 回覆
8781 Like 63 Dislike
Max 哥: 我係手足,可以抽水了
我知點解佢成日係前面做緊Case就除豬咀

係確定係未離開左Hot zone,仲有無tg味,我都會

除,同埋可以同個傷者講到嘢or俾佢頂住先
屌你見唔到Max哥照顧緊囡囡咩?死開啦
我都有睇個個Live,個女FA都痛到典晒地都唔比佢上白車,心諗咩料呀?係咪驚佢個人資料外流?定真係咁勁,咁樣洗下冰下就得呀?仲要鬧真正嘅救護員,欠咗你咩?
睇到唔眼瞓添
係。

等緊多d人爆料
如果你知道Max哥阿Sir係邊個,你一定唔夠膽出聲
條片有睇過,條女係唔想上車啵,之後伸接受防問!見唔到有咩問題!仲有條女點中既過程自己搵返睇啦!
都係個句,唔識佢,佢係企得好前好勇救人係事實!831佢都係站入面救人,當然封站佢都要走!係依家時勢,救人係要要主動爭取架!
呢條撚樣博上位架咋,我一開始都以為佢好pro又full gear又貼著「救援」又剩,屌原來只係識攞光環屌其他FA手足,次次就跟住記者博出位但根本唔撚專業

其實現場都好多FA cosplayer平時好full gear但一出tg仲走得快過d和理非,希望你地再出黎之前諗清楚,呢件反光衣唔係避彈衣亦都唔係比你係前線食花生同用黎拎光環溝女。你著得呢件衫請你好好負返責任。同埋都學識放下身段,禮貌d對待其他手足同FA同事。

好似樓主講既呢個「救援」人員絕對係FA既害群之馬,一定係要呼籲加割席,比更多人知道咩先係正確既態度

作為一個FA,每次著起反光衣個時都會有壓力,因為知道手足信得過我地更加希望可以support到佢地,所以每一次都盡力做好同時令自己變得更專業(我知好多人比我專業)。希望大家都一樣,要對得住自己個身分同埋努力做好佢
條片有睇過,條女係唔想上車啵,之後伸接受防問!見唔到有咩問題!仲有條女點中既過程自己搵返睇啦!
都係個句,唔識佢,佢係企得好前好勇救人係事實!831佢都係站入面救人,當然封站佢都要走!係依家時勢,救人係要要主動爭取架!
好撚心啦
成撚日講乜撚野好勇衝去救人
勇有撚用咩 你以為真係世界大戰?
我當真係打杖 夠勇就大撚哂?勇就想點就點?
佢篤灰串人屌走救護都係事實喎,過程自己搵返黎睇啦!
係依家時勢,上位同抽水係要要主動爭取架!
有時都唔想屌同路人
不過一場運動真係牛鬼蛇神乜人都有
有人無牌扮FA
扮醫生 扮護士 扮有經驗 扮IC
比比皆是
明白有D 人需要較大attention
鐘意英雄主義
不過你危害到現場傷者就係仆街
如果大家下次再見到佢咁做
先好聲勸兩句 唔聽勤
就一齊用群眾壓力屌走佢啦
Max哥 同一眾前線FA 手足
諗下自己初心
鏡頭成日影到條友食煙
認同
大量fa企喺好後,但出事通常都唔喺嗰啲位搞到一有事就唔夠人,後排中個暑都爭case

呢位fa哥哥早排已經俾人上嚟屌過,冇開名,估唔到一直冇進步

太慢了
呢個post唔講佢住
雖然on9但比起MAX佢已經相對上無野
又係女
機會係自己爭取既
依家FA好多,佢地都係想幫人,唔好見怪講句,行行企企問食左TG要唔要冲水多囉!我冇話話勇大晒,亦唔識佢,可能佢有野令大家唔滿意佢,我唔清楚原因,佢係FA救到人就係真實!我只係講我見到既野去回應!
露晒底啦,句句都話唔識佢,但又係咁幫佢講說話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞