前線FA: 今次真係嬲左

2699 回覆
8781 Like 63 Dislike
咁又唔洗 佢都救左好多手足既 但個人係真係串既
謝謝一衆FA
知道你地冇義務出黎,但都係出黎一齊頂tg一齊俾狗逗,多謝你地
推!希望真係識急救嘅人、識尊重手足嘅人先好做FA!
淨係知佢上一份正職係2014糾察篤灰隊

樓主個名
咁我唔會咁睇事情,老毛都全國當佢係神唔會有錯啦!自己見到佢同佢傾下囉,自己感受先最真架!岩嗎?
公主抱
宜家睇post都感受到啦
搶case臭串抽水唔尊重人啊ma
頂 講到口乾
唔明點解上面有咁多證據都仲幫得落
條友擺明比人屌過好多次都唔化 仲喺fb不停自爆 典型自戀狂黎 今次搞大左先識死del icon del post咋
宜家可能無業
係我就成樽車落佢到比佢做啦 咁撚大隻又公主抱
想問佢會唔會抱男手足
利申 非gay
傾過計又冇咩野 有份一齊串9阿Max哥 都幾大怨氣 聽講隊野唔係睇佢頭 係佢周圍撻朵
你唔俾有人想特登咁講佢咩?唔係批樓主,自己感受下囉!樓主可能同佢有唔開心經歷啦!唔知道!每件事都會有人唔同睇法,世上亦唔會有完美既人!我只睇到佢既成果啫!
同意。
咁你睇到佢既咩成果
我淨係見到佢半桶水既fa同埋無禮既態度姐
條友真係唔識架喎 救護車唔會用o2都講得出
呢單我都聽過下 偉大既大台MAX仲要踢埋人出group
我見到好多次都救到手足,就係咁簡單!瞓啦!唔信佢下次見到佢可以同佢講定,如果你有事叫佢一定見到都唔好救你,咪解決晒你問題囉!
大家都無謂嘈佢D 事跡啦
將個中心放番係場運動到
點都好 都係手足
總之下次落場見到佢無改善就屌走佢啦
Max哥
改善態度學下謙虛

唔係自以為有料就可以串柒柒
你有無當其他人係你手足呀?
好聲好氣有幾難?
真係老是常出現要警惕世人,唔想有手足俾佢害死希望FA手足仲記得自己想做FA嘅理由,願大家都平安
害群之馬 冇牌fa又點止佢一個
大把無牌嘅人 見有光環就搶住做 着件背心就當自己係醫生 都唔係第一日嘅事
但大家傾埋呢個post好啦 推翻啲行動post上去啦
今次咁樣屌班冇牌fa佢哋應該都知驚㗎啦
希望佢哋冇累到其他手足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞