前線FA: 今次真係嬲左

2699 回覆
8781 Like 63 Dislike
周圍屌其他FA 又屌救護,佢唔當其他人 係自己人,我地好難當佢係自己人。。。
我真係唔該你收下聲
淨係依個Post都見你係咁屌人撩架嗌
得罪講句成隻狗咁亂鳩咁吠
你依種人永遠只有0同100
一係手足一係私了
一係黃店一係裝修
唔想單機上連登嘅 檢討下
只要你唔係狗 我都係會錫住屌你
你辛苦啦
呢本真係唔錯的,可以上佢地個網買再郵寄
不過其實上埋個course仲好
起碼學到d基本野幫到自己幫到人
咁都唔係一支高山氧就代表專業架
高山氧 唔係咩case都用得

利申 nurs
cls, 條友跟本好享受, facebook求其都睇到發夢相, 冇理由放相令手捉隨時中伏
有tg 都除gear 影相, 做FA都唔確保自己安全先?

抱著英雄心態係唔可以做救援support 嘅崗位,
sorry, 割未必要割, 但暫時冇法當係100%同路人
香港要專科畢業先得我同埋我識大部份嘅都係專科,可能有其他門路我唔知
呢個FA想出名?連登仔幫你

我係黑警都笑你地啦,心諗啲人唔係曬時間屌我而係屌埋啲on9溝女fa
2014夠好多手足做咗而家嘅黑警啦
係咪同路人呀佢地
見到佢屌柒佢
態度差就打柒佢
其他FA再幫佢治療
講真 成日話唔割唔割
最撚陰濕就係呢啲假扮同路人
而家人地黎抽水 黎扮專業
唔識又扮識救
條友擺到明係想出名都仲唔屌走佢
全部MARK撚低名 呢班搞事死仆街 14年仲玩唔夠
咁多嘢你淨係得出咁嘅結論
爭case做唔單止唔禮貌,而且仲好危險
做case唔係話嗰一刻嘅事,係要持續睇返佢嘅情況
你搶case已經斷咗呢樣嘢啦
同埋個pt又要重新講多次個症狀情況,咁係咪嘥時間呀
同埋搶case對其他fa嚟講係 極不尊重 嘅行為

講緊嘅係佢性格係戰場嚟講係嚴重影響手足安全,唔係冇話過佢,係佢自己完全唔覺得有錯之餘,仲要係我哋全世界嘅錯
唔好話分化,你送咁嘅人俾我到唔要
因為你完全否定咗原本個手足嘅能力
嘩你講野極ON9
得罪講句 你係咪智障?
agger
最自卑越想出位越想比人知
錯就要認打就企定
因為同路人所以唔可以屌
咁當初太子蛋糕女又唔可以屌?
屌走D專業過佢既人都夠膽死
大佬如果我係病人真係唔該你俾班專業既人黎幫手
衰D講句下次俾佢救既人有咩三七廿一真係多謝佢都黎唔切
急不及待想攬攬了 忍唔住
你邊位? 要聽你講
收收皮唔該, 冇人識你
話唔割果啲我諗應該係初中生,個腦未開
出過去好難冇見過佢
唔得,因為掛咗生命之星代表你可以提供緊急醫療服務
禮貌d? 個傻鳩fa屌走救護 邊個要禮貌d?
救護車上邊既裝備齊 定佢個垃圾斜咩袋齊?
唔鍾意咪BLOCK鳩我囉?
我係要講你吹撚脹?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞