前線FA: 今次真係嬲左

2699 回覆
8781 Like 63 Dislike
考EMT有冇話咩野學歷要求/資格?
定好似FA咁, 只要正常人就考得?
而家係佢有機會累死人呀
唔好用各有各做不分化做藉口啦
佢地班撚樣 以為自己叻撚過班RN
其實一直以黎我都覺得FA既角色係做初步既緊急處理
之後安慰傷者等救護黎
我記得miss係緊講

話我分化撚都咁話
唔想個撚樣令fa個朵衰哂
利申:前線黃絲FA
見過好多次呢個撚樣屌同行fa
啲國語指令好鬼死正
加多句.. 公主抱就真係... 唉.. 叫佢 x 啦

唔係話唔話得,但洗唔洗好似講到佢係敵人咁
救護日日做都OK 得普通FA牌邊夠經驗
樓上有巴打放咗出嚟
得 下次見到佢直接低調私了

佢再做on9野 拎佢身份證起底

寧願team kill一個傻閪 都唔想再比佢累其他人

利申:非分化 唔想有人破壞個運動
真係好撚憎呢啲人
屌你老母真係好撚核突
我寧願唔撚洗佢幫
我宣佈,咪錶擊敗交通燈成為今次運動倖存者
https://lih.kg/1667991
有急救巴絲提過果本急救書係咪一定STJOHN先買到?
2014 篤灰糾察都唔係敵人
其實你係咪就係阿MAX?
屌呀
紅十字都有
係有啲造作 但係我估佢係出於好心係善良嘅但用錯方法
希望當時人睇到𠵱個post可以好好記住落場救人嘅真正目的
不完美 可接受 需改善 唔割
咁呢隻野真係仆街嚟㗎喎
佔中嗰陣就負責搞散個運動 捉手足去送俾警察
到今次咁大鑊 左膠冇機會行出嚟就做fa抽水
﹐只係想講唔好將FA同一般手足區別﹐場抗爭講明係不篤灰不割蓆
屌係可以﹐但千祈唔好篤灰割蓆﹐我地都曾經咁樣而失敗過﹐今次成功係因為我地跨過以往嘅經歷先有今日嘅進度
屌佢老味, 叫佢學好基本同態度先好出去啦
唔撚歡迎O的博上位既ON9 MK呀
EMT 通常係要救護員,護士,醫生有人推薦先會去報讀基本上你考完之後做軍醫都得裏面會教你少少緊急手術仲有啲你根本都諗唔到嘅嘢。去到呢排先知原來香港有咁多依EMT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞