真全民健身 - 為抗爭者而設既屋企健身全攻略影片 (觀念+熱身+正式訓練)

1001 回覆
1054 Like 8 Dislike
Google 睇過手腕係回復極慢既位置
所以小心唔好比佢再整親 比時間佢好
sbd你值得擁有
關節就手腕 斷骨就鎖骨
回復得極慢
唔知拍咩好
單一動作深入解釋?
講埋桿鈴點練?
有冇方向比我
即係你地覺得屋企練仲差啲乜

定係不如具體講一講訓練計劃?
分一週一行戰士同冷氣軍師兩類?
因為冷軍師真係可以練多啲
呀 定係講一集拉伸? 之前係活動度訓練針對關節位
拉伸就係針對肌肉,同埋可以加快酸痛回復
健身啦
我諗大部人都係無gym room設備用?
係 所以講伸展好啲?
我KEEP住練架
其實我覺得巴打你啲片已經可以幫到好多平時郁都唔郁下嘅人踏出第一步不過要諗下點樣令到多啲人睇到姐,同埋可能要返工,屋企細喺屋企人面前做又尷尬咁,我依家都係屋企冇人嘅時候做
Gphone周庭國際戰線打得咁好
依家想發大黎搞 籌旗三球都搞咁耐
呢三百萬就算買到一個國家幫我地出聲都抵到爛啦
係咪想贏嫁
眾籌link : https://gogetfunding.com/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E7%9C%BE%E5%BF%97%E5%9C%8B%E9%9A%9B%E7%9C%BE%E7%B1%8C%E8%A8%88%E5%8A%83-demosisto-international-campaign-crowdfunding-project/

https://www.facebook.com/200976479994868/posts/2531124750313351?sfns=mo
係開始果幾日做完勁酸痛 之後習慣咗就ok
推呀
可能係時候試下加少少負荷
已買左條粗啲 但大腿復原真係好慢 要抖3,4日先可以再做 可能之前太孱
三四日算正常

支持師兄條伸展片
正皮支持
支持師兄出伸展片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞