(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區59

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
搵到了
https://www.myprotein.com/about-us/ways-to-work-with-us.list

大學/球會成員

教練牌/營養師牌

social media 多過10K followers
健腦,咁耐無入黎,三大有無進步先?
同巴打一樣上平下凸
[核彈文宣]828#ProtestToo集會全世界都要去 平權=反極權 將火源燒開去

https://lihkg.com/thread/1508048/page/1
myprotein 有無邊款snack 推介? 想買啲放office 食
買過BSN d bar 甜到瀨屎
即係正常唔會攰?
我知道發力第一下係由腳好似Leg press咁踩地
但唔知點解做大重量個Lower back都會微拱
有邊個部位要加強避免呢個情況?
大家放假日日得閒嘅話會點按排操練?
上/下午Gym 夜晚有氧/Hiit?
想趁有長假期可以最大化增肌減脂個效果
Mp english milk tea flavour even dog dont drink
10k
我10都唔知有冇
Tight core (brace well)/ retract shoulder blades (to make sure the whole back is tight (tension) .......
上/下午好個人化 如果時間允許

我建議你最精神嗰陣去

Gym 嗰日之後再做cardio (唔好太chur)

Btw 日行12000+ 步再加上Daily Calories deficit 200-500 一定okay
朝早空腹有氧,之後夜晚gym
928邊個會參賽?

利申 唔會
gym撚真係好廢 跑個800米跑完之後頭暈想嘔企都企唔穩

利申 就係我自己
咩比賽?
點練 我800都廢
Pb 2:32
Not yet la
癡左線明明係叫我但琴晚睇錯你問緊窮巴

sq+15 dl +10 bp+-0
bw-7

岩岩操返兩星期之前太多戶外活動
我好快會番黎追趕你地
有冇玩具膠製啞鈴比b玩
無, 條粉腸連自己揸住個奶樽飲奶都未識
如果唔係傷左 抖左成2個月 都想試下
聾豬400+未
過咗啦 不過近兩個月冇mood
232 對我嚟講都好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞