(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區59

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
有冇巴打知邊到有啲細gym質素ok又平?
唔係太想去大場簽1-3年死約 想要個靜靜地嘅場同女朋友一齊gym
上網睇到有間d2 fitness,有冇巴打去過
屌那星,操野定偷情
女朋友唔肯去大場 佢覺得好恐怖
想問下做二頭肌 點解左手做做下成日覺得有用胸肌力 而右手冇 應該點做
咁都要篤爆人既
想少人d又關偷情事 想像力豐富
咪摸身摸勢
其實想練心肺除左做帶氧/HIIT之外仲有咩方法?

我見啲人話做帶氧會影響增肌 但我本身心肺又好弱想訓練下
搵人理下我 ,支持請留名721 831

《千萬唔好》打爆所有警察出現既地鐵站
https://lih.kg/1529094
想請問下屈臣市嗰隻holland barrett 增重粉好唔好? 好似幾底咁。。
https://www.watsons.com.hk/product-holland%26barrett/muscle-%26-size-gainer-%28vanilla%29-681g/p/BP_239220
倉爸
一磅半 169$
好貴
點都抽日做下,對重訓有幫忙
有無清去開 go24?
多唔多人
腸胃炎左成個星期 吸收勁差 係咁痾 望住自己瘦左勁多好唔甘心 究竟幾時先好得番
爸爸接我放學
上個legday 同一個重量玩10組
10 10 10 10 10 8 6 6 5 5
後面無力玩pause squat

今日同樣重量第一set 5下都有d辛苦 狀態差到
請問BMI正常範圍但有肚腩其他位無乜肉
依個情況想增肌同時減肚腩係咪食低過TDEE再食kg x2 protein?
天生肥仔波 胸型超核突。。。。。。。。。。。。
上胸同前膊個連接位點練,求教學,係咪練到個上胸夠full就自然會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞