(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區59

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
你都一樣係要練
只係回復時間快,你可以不停練咁就緊係會大得快

其實宜家開始興唔用藥
一樣可以練得好,只係無咁大舊
事實係落藥唔練都增肌,效果=唔落藥
落藥就金手指,您可以全日無限體力,兼加乘增肌速度
所以落藥係可以不操而獲,唔係點叫藥同唔使管制喇
只係既然落得,變身做無敵撒亞人,唔操咪浪廢咗,所以落藥都要操係咁黎
而事實除左呢兩個好處,仲要睇埋壞處
壞處就係對身體既內分泌,內臟有不可逆既破壞
因此,您落藥係可以搵大錢而又唔會儲黎做退休金既,代表好處大於壞處,自己衡量過咁落都自己選擇
相反,就唔應該落,好似毒品咁,不可一,不可再
對我嚟講 我覺得靠努力慢慢操練飲食休息進步
每一段小時間突破一次自己 咁樣先最大滿足感
反正自己仲年輕 諗返上年既我 而家已經進步好多
下年既我可能相對而家又會進步好多 諗起都興奮 唔洗急於求成
啱架,如果唔係搵到錢,無必落藥,因為本身落藥已經要好多錢
其實好多人唔係想搵錢,係想快啲有成果,所以先對落藥有興趣
我想問呢到既體力 包唔包埋你精神上既疲勞程度呢?
如果你體力回復得返 但你cns疲勞 唔想操都無用

定係食左藥 就直接=無限力咁?

而增肌速度個方面,師兄話可以係咁操係咁增肌
姐係啲藥係將人既限制突破哂咁?
比如我一日3-4課咁 呢3-4課操完都會有增肌?
跟住第2日又可以再黎過咁?
包埋精神上
無錯,佢幫您濃縮從而增加訓練量
痴撚線.....
咁誇張..
我成日覺得ng wai lun同佢徒弟好型
其實佢地係咪都有用藥
您見啲pro card日操幾十組所以先咁問架
證明已經有實例
買新桶粉 開始復操
機場兩晚完左之後我都開始復操
好想見健腦巴
前排行完個8weeks LPP program
而家轉做一個4 weeks fst7 bro split program

如果我行完4weeks bro split又去返8weeks LPP
大家覺得咁樣有無問題?

LPP focus on 大-中重量 4-6/ 8-10rm
Bro split focus on 中-輕重量 8-12 / 15-20rm
前排去機場成日都見到有啲米8幾好fit既巴打
見黎做咩呀
無論健身定抗爭都係一事無成
米八一定唔係ohp或者我
ohp得米四,我就三米高既
姐係你地啦 好大隻
唉 讀書真係好貴 讀一個NASM CPT 都用哂我副身家..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞