(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區59

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
之前就係見到呢類片

唯一合理解釋
你阿媽對腳?做咩
得右2似
其他可能落重野 落到testosterone高到變男人
m都冇埋
如果你淨係想增肌增磅就唔洗特登做
如果你本身想練下體能 練氣
做下有氧 我又覺得無咩所謂既
男性特徵出晒黎, 用左咩自己諗
163矮撚瘦底想練身型 應該點入手
怕變小拳石
專練腳板底肌肥大
練上165,四捨五入就170
左2直情男人黎,有訪問佢,係男人聲黎
小妹認為你咁樣係偏見>.<
You覺得呢?
同我一樣都係小妹黎
真心求助
頭先去舒適堡做gym突然間啲人為過嚟同我講話我啲動作唔啱,係咁教我做。的確我都係新手做咗幾個月我都知自己啲動作唔啱。同埋加上我有天生脊椎側彎做過手術同埋有盆骨前傾嘅問題, 聽佢解釋啲肌肉同骨架嗰類講到似層層我個下信到十足。我嗰時仲戇鳩鳩以為佢哋好心幫我點知突然間話帶我入房。三個physical員工加埋我一個圍住係一間好撚逼嘅房,個下冇諗咁多以為真係幫到自己所以就簽咗十六堂,一堂660。之後就即刻叫我上第一堂,上完之後返屋企睇先發現好多人都話physical好撚伏。sell客啲方式同我遇到嘅一模一樣,同埋返到去先明原來佢哋咁急想我上第一堂係因為冷靜期退款一旦你用咗服務之後就冇得退。依家有少少唔知點好求,求各位巴打絲打好心幫助下我。
到底physical係咪真係咁撚伏咁撚唔可靠? 我到依家都仲係覺得佢哋講啲嘢幾有道理因為我脊椎側彎同盤骨前傾嘅症狀都畀佢哋講中, 我自己做gym嘅經驗唔夠又唔係物理治療師, 之前做gym啲師兄都話建議我搵物理治療師畀人睇下好啲,所以嗰下我真係覺得咁樣係可以幫到我改善而家嘅問題,但返到去先知越睇越撚伏, 求求各位大發慈悲幫幫小弟。
返去嘈佢退款啦..
但條款好似話用過佢service就唔退得
呢d銷售手法
佢條款就係有寫冷靜期使用咗服務之後就代表同意同埋滿意服務,之後就即刻吹我去上第一堂,之後教嗰個係個肥仔佢畀啲相我睇話佢攞個唔知咩冠軍 一開始我都覺得冇所謂,之後上堂嘅時候雖然佢教啲嘢都正正常常,我有嘢問佢佢都會答, 但佢又玩手機、同啲同事傾偈、無啦啦又會周圍行。

上完之後我先開始有少少好似畀人昆咗嘅感覺,想問如果咁樣係咪就算去消委會都冇辦法,因為條款寫明咗
伏已中,不過應該都會學到野既,專心操野啦,再諗都無用
都應該幾難退到款如果唔係好等錢洗都唯有硬食
叫佢教多啲compounded movement啦,雖然好似未見過p記教練教squat
其實p記有啲教練ok架 巴打你觀察下先啦 如果覺得佢流既話咪轉第個囉 我之前都買過幾堂 真心學到野
多謝咁多位巴打嘅,幫助小弟感激不盡
介唔介意講邊區
TM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞