(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區59

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
我覺得呢D真係睇基因
就算落野都未必有咁既效果
唔睇個頭都認得係Jeff Said
我係咪轉咗gay 我自己都唔知
想問小小有關workout program既嘢
小弟我依排得閒可以一星期操6日,間唔中都有跟PT操下,有人抖下可以玩重啲

現時大致既program係:
1 Push
2 Pull
3 Leg
4 Push
5 Pull
6 Leg

同PT傾過,佢建議可以咁改:
1 Chest+Tricep
2 Back+Bicep
3 Shoulder+Abs
4 Leg
5 Bicep+Tricep+(Rear Delt)+Abs
6 Cardio

我個人都考慮過下,想法係:
1 Chest+Tricep/Shoulder
2 Back+Bicep
3 Leg
4 Arm(Bicep+Tricep+Shoulder)+Abs
5 Upper body
6 Leg

有經驗既巴打可以比啲意見嗎?
好撚多人,想玩p記 想搵人d plan可以帶朋友個個帶我入去
唔知荃灣朝早 10 - 1 多唔多人
我唔想續 p 記 , 好多 sales 好煩
我夜晚去...好多人
好多荃p轉左過黎, 朝早真係唔知
你既目標係咩先?
減脂增肌同由體重7x kg減到65-68 kg左右
lm
拉傷個背, 抖多1 2日, 自己用野鬆下, 再多幾日都仲痛就要睇醫生
斜板飛鳥落到底
Body fat幾多
有減脂增肌就會慢
有增肌就難減脂
除非新手

你有跟PT,你覺得佢有料就跟佢果套啦
至少佢清楚過我地對你既認識
做oly lifting畀人屌我嘈可以點應付
仲要係啲pt同我講
利申 唔係叫得嘈呀 話落地太大聲
請問邊度可以搵個好嘅PT
最緊要唔好太貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞