(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區59

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
貢(槓)玪(玲)

讀多啲書學好點樣打正字先啦
教練都多,不過好少sales 人既,得一個教練成日都sell 人,仲要多數sell 女。人就ok 既,不過個場細同好多人玩。
thx
之前去開都冇教練
突然5月尾開始有
新手單純想自己玩下郁動下搞到依加去都唔想去,好困擾
建議你去康記練好底子先去做見你識做,d 教練就唔會攪鳩你。
或者可以直接去做,教練sell 你,你就講話唔需要啦唔該。
識做都畀人搞
有冇巴打可以指點下
發現新蒲崗有間gym近近地
上網查下價錢
嘩屌你一個月成千蚊
I was working out and got sidetracked into browsing this forum 🤣I finished my personal training session at the gym ten minutes ago and my vest was soaking wet. I am soaking in a jacuzzi now and the gym is situated beside it where you can see the inside clearly. I saw a slim guy lift a light two pound dumbbell for all he was worth but still couldn’t complete the exercise😆I enjoy hitting the gym and I know my personal trainer is worth his salt because I’m making good progress with my physique.
呢個地段都咁費好大間?
似pure果種好多濕鳩堂比你上
我唔係要呢啲

琴日去樂富p有pt同我吹水,話遲啲會放座深蹲架

係真既就唔洗去九龍灣咁遠
去過一次樂富P 無RACK已後唔再去
其實一直想試下跟program ,但睇親果啲嘅訓練量仲低過我自己set果啲,搞到好矛盾唔敢跟,驚跟完反而會退步
有冇人明我講咩?
早幾日聽公司個c9講 越秀嗰間九千幾蚊五年(好似係) 但我唔清楚入面啲嘢齊唔齊
賣濕鳩堂就免啦
我睇佢啲圖都唔似係可以掉餅既地方
想問下p記賣個堆蛋白質野飲有邊隻岩減脂期用
夠啦大個啦,自己上網做多啲功課先啦。。。
連佢賣緊邊隻牌子都search唔到
自己又冇影底

我會加多幾set
巴打跟緊咩program?
原本想試jeff nippard lpp 但覺得用rpe計自己會拿捏唔到
pp delts legs鳩抄YouTube嘅 唔記得邊度
jeff而家玩full body一個禮拜loop幾次
點解你覺得用rpe拿捏唔到呢
我覺得咩program就是但啦
最緊要有routine
舉+肌肉有progress就ok
次次做同一樣動作 先可以慢慢熟習嗰個動作
因為自己狀態好飄忽
感覺上用感受去做會好冇系統性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞