(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區59

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
我都係TM喎 不過之前教到我野果個pt走左 依家新果啲唔知得唔得 但聽講有個叫jeff既幾好
我有個fd個fd買左佢十幾堂
cls邊個? 女定男
女嘅係咪又肥又矮
想請教下各位巴打
本身瘦撚,依家增緊磅,發現個肚腩增長得幾快下(本身無肚腩),係咪正常?
屌你操你就操啦,買左咪好好利用,睇你講野都知你唔會敢去嘈去點,自己唔識又自學唔到,身體又有特殊問題,咁你咪要請教練囉。上網睇乜7都話呃鳩人架啦,因為好個啲唔會有人講,中撚左伏就會上網屌

利申新手
買左on whey protein隻雲尼拿味
好撚難飲呀屌你
可以點搞 冇信心飲得哂5磅
聽巴打講買左myrprotein 英式奶茶味,幾好飲
myprotein d粉飲落屎水咁
咁可能真係各人口味
我之前買過幾隻都頂唔順
依家試左true mass 朱古力同myprotein奶茶,覺得真係還可以
ON double chocolate 同 Myprotein 奶茶都好飲

佢隻奶茶係真係奶茶咁
飲緊allmax 幾隻味都唔錯
食消脂蛋白粉對減肥有冇幫助?

一星期做3日gym 負重30min 帶氧80min
但都係好肥 所以想問下
小弟我173cm 73kg 16%脂肪量
三頭肌外,腰嘅兩旁都有層好厚揸上去會痛嘅脂肪
依排開始認真健身,目的增肌。
希望做到美國隊長咁大隻。
Gym前飲肌酸,Gym後飲蛋白粉
大概訓練表係 : 1.腿,肩 2. 二頭,背 3.三頭,胸
初嚟報到,留返個名
myprotein d口感好奇怪
淨係飲myp就唔覺奇怪
籠中鳥xxxxxxxxx是一種病
只要一開始飲就淨係飲myp 唔飲其他 就會覺得myp係最好
識野👍🏻
On 雲尼拿難飲過myp 九成味
只要你經過到依關,以後無粉難到你
我就係成功既例子
係咪得250g賣?
我都想買
我買左7.5kg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞