重申多一次,唔明點解前線要留既請入,前線只會係以下三種情況下徹退。

2271 回覆
13828 Like 283 Dislike
不割蓆 不分化
明白大家唔同意見
呢篇野原意唔係反港獨
而係希望大家集中翻五大訴求

港獨?小心啲
https://lih.kg/1400357
今晚又送頭,係唔係真係要死守教條?
同意 墨守成規只會炒車 be water!
「我地要做既,係令差佬清場一次難過一次,唔係一次易過一次」

唔好玩啦

理性d啦

長線戰爭 少一個就少一個

咩叫令差佬難清d 從電視畫面真係見唔到有幾難

反而覺得佢要捉人好易

前線繼續為咁薄弱既理由作不必要既留守行為
真係毫無價值之餘 仲有反效果

整個運動印象減分
原本想撐運動既人繼續沉默 真係撐唔落 而家火都放埋 但係完全唔知放黎有咩用 究竟前線有冇鬼
所謂無大台 易比鬼混入係一大漏洞 成昆咁
遍地開花 好易或已經給寫為四處破壞 搗塞交通
你行 佢冇咁易用得催淚彈 你拆欄阻路 佢大條道理放 平民硬食 唔係果d道歉行動可以彌補
電視直播 放火燒路 即係搞鳩埋燒防...

彷彿已看到政府反cup既模樣...
要縱前線縱到幾時? 無人諗下死守陣地到底係為咩? 又唔衝又唔走,兵力弱就一定久守必失。
係都要等過半人比狗捉曬先識得叫前線冷靜?
其實而家反而係要快閃式抗爭
死守唔退 人只會越嚟越少
抗完即閃 再去第二度抗爭
當年共黨都係以遊擊式進行攻擊
呢個係對少數對多數的打法👍🏻

利申:唔反對勇武,只係係時候又轉型

加油加油
前線講下呀喂 今晚又想幾多個被捕先心足
真心想問,令黑警清場一次難過一次個意義係邊?
前線的學下聽下後面和理非的人的意見,互相配合先有用!
佔條路幾個小時之後被人圍同拉,冇意義
警就係知你們會佔就識讓俾你地,到和理非退就攻,你們就送頭,請問有乜用?

轉型成快閃,變另一策略,不要被警帶我們走,要相反我們帶警走,佢地先冇得咁無法無天
Pushhhhh
前線有冇鬼唔係重點,重點係要戰略上防止被帶風向!!!

https://lihkg.com/thread/1401516/page/1
pishj
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞