重申多一次,唔明點解前線要留既請入,前線只會係以下三種情況下徹退。

2271 回覆
13828 Like 283 Dislike
RESPECT!!!!!!
加油
今日真係中晒招⋯
發夢後面傳消失話佢地7點走,叫我地一齊走。
然後後面又傳消息叫我地最遲7點半走,如果唔係佢地走唔到。
7點45分收到tg傳消息叫所有人即刻走。
有撚問過前線呀DKLM
[緊急]大家唔好互屌住先
https://lihkg.com/thread/1374450/page/1
勇武在乎嘅係用自己嘅生命去揭露政權嘅邪惡
哩個精神講得好中
其實勇武都係不斷有新血
成長都要過程
更莫講後排
思想進步需要過程
大家都成長緊
Push
借位

[香城online] 7月28日中環遮打花園&上環副本[推上熱門][昭告天下]
https://lih.kg/1374451
推 永久置頂
對樓主講既野50/50
我都係前線遊走

沙田試過前線一早知比人包,相討完結果中間既死都唔走,反而比人話反轉頭,明明前線叫左退,唔知尊重前線去左邊。

亦試過真係正正常常無事無幹比人叫退,比人帶走晒啲人。

但我比較concern係中間唔上前線,又想守,又唔比和理非走既人多啲

呀,仲有果啲對「走」字會敏感發作既人
前線叫退後啲,走去另一邊守
啲人都可以屌人講個走字
搞到幫手傳令既人比人兇又好,搞到傷和氣又好

大家都驚兄弟走晒
但和氣啲
和理非同前線勇武一定要共存先得
明白了
以後邊個叫散水,推佢上前線。。
兩個字 : 高質
呼籲都無用
區外人大多唔熟路

你試下喺個google map direct 南邊圍或者西鐵站去雞地(即是鳳攸北)有咩路線
啲建議路線前後都被差佬封住晒

可以行而區內人最常行嘅係經西鐵站入商場再落橋
但google map係唔會教你的

更莫講元朗公園了
如果識得過嗰邊根本唔駛擔心點走

所以個癥結係地形不利
連撤退都不利
市民:我要出嚟遊行反對你林鄭月娥唔聽市民意見!!
市民:請問林鄭媽媽批唔批准?
林鄭月娥:唔批准!我唔想聽唔想見唔想理,你出嚟我就搵警察拉你!
市民:喔,咁冇事了
林鄭月娥:乖

市民:我要出嚟遊行反對你班黑警濫用暴力打市民同埋亂咁拉人!!
市民:請問阿Sir哥哥批唔批准?
黑警:唔批准!你一出黎我就打鳩你拉鳩你!
市民:喔,咁冇事了
黑警:乖

呢啲係乜撚嘢邏輯?好明顯係家長式管治,你仲buy???
我地要做既,係令差佬清場一次難過一次,唔係一次易過一次

明白,總之大家小心
正解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞