重申多一次,唔明點解前線要留既請入,前線只會係以下三種情況下徹退。

2271 回覆
13828 Like 283 Dislike
無限支持前線
有道理
支持set 清楚退留準則
就係因為每次都有人比人打 比人拉
我地先唔可以次次都講「留力下一次」

因為到終有一次前線兄弟已經一個一個咁比人拉晒
點解唔可以團結少少?
有返幾萬人唔走的話 我想問差佬會射死晒我地定拉晒我地?
最撚嬲就係係到投票幾點走唔走 你老母講左幾十萬次現場前線既人自己判斷啊
有無同前線傾過?
尊重前線 光復香港 時代革命!
講得非常好 無論咩情況都相信前線決定
自己唔敢做前線 敬佩各位前線義士 你地係為香港爭取民主自由先驅者
怕被捕 承受唔到就走先
正如巴打第三點所講
如果前線見到人數太少佢地就會考慮撤
前線雖然勇武
但並非無腦
請相信佢地
多謝前線既付出
光復香港,時代革命
前線係咪一定要用性命,前途,金錢咁高代價去換取令班狗冇做得咁輕鬆呢一樣野?
我知你地有崇高ge人格,可以為香港付出。

你話唔怕傷ok,會唔會考慮下隔離幫手影個D記者?
你話知道幾時要走,咁點解次次都有人俾人拉?係咪個D人蠢唔適合做前線?拉左就由佢地自生自滅嫁啦喎,因為個個都要focus前線,律師費又唔會幫手夾。

你可能次次都冇穿冇爛,但總有D身邊人受傷、被捕。前線係一個整體,但我地本身冇大台,應該係當一個獨立個體去看待。既然一個獨立個體,係咪應該確保所有人,包括記者ge安全?
呢班人下次見一個屌一個
我地要做既,係令差佬清場一次難過一次,唔係一次易過一次

後面冇人點可以做到呀

和理非夜晚係唔會出來

除非改變呢個狀況
推爆
個人認為第三點可以分開做
3)尾班車已經/即將開出
4)留守人數等於甚至少於警方人數 被圍捕機會極大

大家都唔想見到前線受傷 流血 被捕,如果係節節敗退,不如一口氣散咁會唔會仲好?但呢個就會同你前線理念 我地要做既,係令差佬清場一次難過一次,唔係一次易過一次 有抵觸 但同時 情況四就可以合理化你地退場既理由,不受傷不流血不被捕既信條
今日有一個問題出現左
西邊圍話7:30一齊走,原來係冇共識既
點解會咁
真心
唔好成日靠人傳話
有心想知前面諗乜就行上前線
見好多人坐喺後排等資訊
冇一個資訊係可靠得過自己去睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞