重申多一次,唔明點解前線要留既請入,前線只會係以下三種情況下徹退。

2271 回覆
13828 Like 283 Dislike
屌你老味成日冷氣戰士就係度叫人走走走
仆你個街次撚次都叫人走 你老味咁撚多次啦已經
前線做撚左決定你地班撚樣係咪應該尊重下人地
屌你老母一尾係屋企叫人走 你老母啊真係
聽日屌你老母臭系上環見!
支持前線 加油
其實應該揾人做通訊兵!!!!!
支援好緊要!!!!
講得好岩
多謝您地,前線兄弟!
推!
講得非常好
可以,現場有時好亂,唔知你哋到底想點。所以需要人去做消息傳遞。比人知道你哋想點,到底咩情況。
但係都希望前線有時注意下形象,如果唔係好難做宣傳。
況且今日好多白衣黑社會拎晒武器,
分分鐘真係打到你地走唔到, 到時真係點留條命爭取啊?????

而且今次入去元朗主要目的係「對抗白色恐怖, 無畏無懼」
咁多人和平去支持店鋪, 己經係達到成就。
其實係唔應該再佔路, 咁先證明到元朗市民都明白我地唔係亂黎

但你地要佔路..原來係你所講既係. 想差佬難清場?...
而咁前線好快玩死自己都唔知, 因為佢地不知幾想盡快拉晒我地..
你越佔得耐, 佢地就派人快, 就越封路多, 你想走既機會就越難.
唔係下下都咁好運. 一拉就坐唔知幾多年,
再推

除非你好肯定所有人都肯走,無人留低
否則請唔好一早就講定 一齊走 呢3個字
可唔可以關注下狗鐵出賣示威者既問題
無謂再靠狗鐵走白送頭
咁更加應該交比前線去討論同決定
或者好似71咁有班人衝過去救死士
而唔係一班人係連登做冷氣軍師 指責前線
唔係淨係我講呢樣野

fr 某公海tg

「頭先公園北路+鳳攸北街成50架校巴等接送

偏偏要走去搭西鐵

唔好咁啦,我地出得黎都係想接人

麻煩你呼籲下
讀者投稿」
話時話,大熱天時,點解警察唔出水炮車,好過用彈啦
唔好以為水炮車好開心,條水炮係可以射到你成個人飛起
支持

我比較關心係判斷第一點嘅基準啫
我今日發夢,因為今次場夢有幾條前線,而我來回行左十幾轉,唔係每個義士都完全掌握曬其他前線/後排嘅情況。

我自己淨係做到Report防暴防線位置、裝備種類、戰況同 人潮去散情況,想參考番最前線考慮時會再需要咩野情報,咁我聽日(最好無下次)搬野時可以再直接啲俾你地想知嘅野。
手足小心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞