重申多一次,唔明點解前線要留既請入,前線只會係以下三種情況下徹退。

2271 回覆
13828 Like 283 Dislike
應該盡量感染多啲人做前線,而唔係下下叫人退,前線越多人越守得到
而加係有間諜偽冒前線話有共識散水

[了解真相]究竟前線決定既7:30 走係咪大家既共識
https://lih.kg/1373232

公投

同埋,究竟聽日點先可以散,我認為,冇特別事唔需要係地鐵收車前散
Push
respect
下次要屌撚番佢地轉頭
贊成2 同 3
但想問1 去到無退路先撤姐係點樣撤
我無嘢講 我有權唔解鎖 我要搵律師 我唔簽任何文件 我唔信任何警察 我要警誡記錄 我要食飯 飲水 毛氈 去廁所 我唔舒服要去醫院 我要睇你委任證同編號投訴你
明曬!各位手足緊記保重好自己。
同埋有時要擺下空城計。
呢次衝 , 下次急流勇退。等對家無所適從。希望考慮一下建議。
我明香港人係唔想損失任何人
但前線有經驗知幾時走
大家合作 行快少少就幫到手
今日發夢見到啲人停喺西鐵站樓梯叫前線走真係幾無奈
警察一崩,是解放軍入場。
永遠支持前線手足決定
我愛你地
你地係我既英雄!!!
咪就係,完全真係白痴嘅

你要人冒咁大嘅風險,唔係唔得,不過要提出一個好合理嘅理由囉
我愛勇武!

雖然我呵夠勇。但會係後面默默支持你地!

我聽到架啦!我會全力支持你地!
清場一次難過一次代表差佬每一步都要好小心 唔可以亂咁黎 一出錯就可以引起反撲
明白,兩邊都唔好升級了,唔好「意氣之爭」了,食肥啲下次舉高雙手坐係樹由佢地搬走算了。
我冇嘢講
我都因為聽到一齊走先以為係共識左...
如果唔係既話都留耐d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞