重申多一次,唔明點解前線要留既請入,前線只會係以下三種情況下徹退。

2271 回覆
13828 Like 283 Dislike
有指引嘅,唔通埋身射咩,9仗遠就開啦,埋身射我估警察都要負責,一個唔覺意仲要畀人告啦
呢個要推
仲信黑警會守指引?
push
講正經野冇人理
係咪咁鐘意俾港鐵出賣
多謝你做左咁多野
點解到而家仲要咁天真覺得黑警會驚有手尾跟
算,我知我p牌講野冇人會理
唔再推
推爆你
咪撚再話幾點要前線走
前線要走自己會走
正如你想走你自己都會走

驚無車走?大把家長接同學放學
而家革命呀屌你
玩呀?玩撚完就要12點前返屋企呀?
前線博撚緊命呀

再係咁鳩樣,班狗就會睇穿多好多死穴

屌你老母你要走就走
唔好再定時間叫人走
講得好
push
支持前線仼何決定
大力一推!
第一點已經failed
到嗰刻想走都冇得走 等送頭
手足。唔洗為佢地擔心。
佢地知㗎啦。
佢地知後果有幾嚴重㗎啦。。
推, 唔好再講咩野下次
代轉貼,比大家分析下呢種講法

==================
屌,我睇完都燥,唔該大家裝備人馬一樣先做呢種曬馬行為,人地有嘅係裝備,控制左法律,你留係樹每次都係打防守戰,係你唔會還手嘅防守戰,即係簡單一句,你人數會一直少,但敵人數一直增援,只要你不能減少敵人就係無謂嘅防守戰,而你命就得一條,人地又冇損失過,比盡最多咪輕傷,佢打爆你頭,你仲要諗去唔去醫院好,佢輕傷有醫療保險,有工傷,有糧出,用腦諗下啦,我地咁樣唔係叫硬碰硬,係軟碰硬,係咪次次都要同人明刀明槍然後損兵折將先得?點解唔可以轉下戰術,玩下陰招?點解唔試下令佢地好撚燥想打你,但冇得比佢地打冇得發洩,等佢地嬲到自爆。講真佢地唔會覺得清場難左,係發洩時間長左炸,佢地谷撚左成日都係等呢個 happy hr,要佢地每次都難清場,佢地真係會笑出聲。我冇連登ac,希望睇到覺得啱就話聲果位朋友知啦,我地係打緊仗,係一場不公平嘅長期戰,你有一位兄弟選擇留,就會令多一位兄弟同記者留下來然後有機會因你選擇而受傷。抗爭係一定會受傷,但希望你嘅血能換幾位敵人嘅命,做不到就不要留一滴血比敵人。
我唔係想次次踩大家士氣,我係希望大家用個腦諗下嘅每個行動,常試下諗下敵人佢最大嘅痛處係邊到?係咪真係呢啲皮肉痛(佢著全裝備),如果佢地冇左份糧,冇左份工,冇左個家/情人,會唔會更痛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞