重申多一次,唔明點解前線要留既請入,前線只會係以下三種情況下徹退。

2271 回覆
13828 Like 283 Dislike
加油
前線設旗手表明進或退
聽日full gear見
元朗今次都唔撚同!
如果港鐵封站,你點走呀!你答我
係咪可以唔理自己安危?

前線少一個,就真係少一個,被捕真係可免則免
我只係唔想擔心你地渣!
狗難唔難清場唔係我哋決定到
係視乎該區地理、狗隻部署、現場人數、雙方裝備、運輸線有否切斷等

老實講,論裝備我地一定唔夠狗嚟
佢不斷放催淚彈配合海綿彈、橡膠子彈同布袋彈一定可以打退我地
佢依家連水砲車、音波炮、裝甲車都未出
問題係狗點樣用佢哋嘅裝備,有乜嘢顧忌令佢哋唔可以任意施展
例如現場街道狹窄、有好多記者同平民等

所以狗難唔難清場,要睇好多因素
唔係前線先有冇勇武巴打留低就有用
反而好似上次沙田咁差啲畀佢哋包抄圍捕

歸根究底勇武派係認為呢個係一場武力比拼定係持久民意戰

個人認為武力只只係其中一個方向向政府施壓、長遠一定要多管齊下,無論罷工、遊行用盡方法向政府施壓
尤其係對於中央爭取真普選,佢哋絕對唔會接受武力脅迫,如果警察輸咗嘅話佢哋係絕對絕對會出解放軍
因為喺中國眼中絕對係維持穩定係重要過經濟收入
尊重前線。
至於走唔走,幾點走就跟從自己內心,自己決定。
推 尊重前線
永遠支持前線
要靠自己判斷
失敗乃成功之道
玩左咁耐 大家知道邊d地方玩唔到耐久戰
其實元朗入夜 差佬個戰術一定係迫市民上朗屏或者入形點 攻擊我地

始終元朗唔似沙田有咁多民居同商場
真係要解決 溝通問題 !!!!

拎咪個d唔該唔好代表前線
有鬼可能有共識,仲話係連登嘅共識
冇大台就唔會有共識留定走
每個人都係獨立個體
所以如果話決定幾點幾點有共識走必然係fake
或者話全部勇武都有共識幾時進幾時退都必然係fake

當然可以用溝通方法嘗試搵共識
但總會有幾條戰線同有人唔同意

而值得注意
樓主都唔代表全部勇武
嗰幾個食屎狗真係仆街嚟

邊撚度會有前線共識係由後面傳上前㗎屌佢老母!!!
前面推緊SET緊路障,同狗對峙,邊撚度會傾到共識啊!!
支持
長知識了
下次留埋吸經升level
作為和理非,真係有啲個遊戲已經升級到新人好難入場嘅感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞