重申多一次,唔明點解前線要留既請入,前線只會係以下三種情況下徹退。

2271 回覆
13828 Like 283 Dislike
我哋嘅目標係對準政權 五大訴求
唔係磨爛蓆 次次留到最後一刻、流血被捕呀
支持
明白哂
十分尊重前線勇武
亦都好多謝你地
明白
死開啦
不分化,不割席,不篤灰
堅持到底
小心安全
永不割蓆
一開始就唔出黎就最安全啦
壓力係黎自黎D狗自己柒自己出錯出醜, 老實講同我地係無咩直接關係
再講,唔留D狗邊有機會出錯出醜
仲有你地咁樣做咪姐係建大台囉屌, 係到夾人走, 逼人走, 又放假消息
pish
我覺得你要走可以走,要留可以留。就算叫其他人人走或者留我都可以接受,但係就唔好用大話黎呃人走/留!]

你要叫人走,你就用真實資訊說服人(例如真係有警察開始包圍),其他人就會做自己嘅決定。你用假資訊說服人走就太唔道德喇。我就覺得同一個鬼會做嘅行為冇乜分別。
Respect
支持前線
巴打呢個post
可唔可以每個全民運動日之前1-2日出Post呀
借一借個位嚟
[急] [ 突發] 聽日會出席嘅和理非同勇武入一入嚟
https://lih.kg/1373809
push
保護裝備用完唔好亂掉,呢啲唔係武器,俾人搜到都唔怕。
如果俾人查身份證都驚就唔好學人講抗爭。

黑警問點解帶防具出街,你就答:
而家警察落閘唔出勤,市民戴保護裝備出街好合理!警察係盡責嘅,我洗攞咁重嘅野出街食飯咩?!

今晚727有兩個情況嚴重,希望平安無事
所以話防具好重要
[多圖]純防護裝備:頭盔、盾
https://lih.kg/1372308
yes sir
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞