重申多一次,唔明點解前線要留既請入,前線只會係以下三種情況下徹退。

2271 回覆
13828 Like 283 Dislike
完全feel到ching將用血汗換黎既經驗分享俾其他人 push
Respect
搵人幫手文宣下呢個post
狗:哦,咁得啦,我地下下水砲車

建議刪post
永遠義不反顧支持前線決定。
另外有一點,如果個個都按照set好時間一齊走,只會潰散,跟住兵敗如山倒,所以要有陣容咁撤退,先keep到股氣勢。
支持!加油!
不嬲唔會防礙個人決定
每個人有自己諗法同原因

但個心真係好想前線平安返去

愛你們
支持前線所有決定
不如大家傾好對家出咩武器就要喺一定時間内撤啦

其實而家有個死循環, 前線比後排撤,後排見前線喺度唔想前線冇 back up 就唔走

老實講 “難清場”變相係令對家打得更 aggressive ,受傷同被捕真係冇必要
我都好驚一嚟就大叫「走啦、一齊走啊、再唔走就走唔到」嗰啲,製造恐慌。
Push
尊重前線決定
God bless Hong Kong.
Appreciate and thanks for all your efforts.
全民頭盔
香港依家好危險,出街隨時比人打,呼籲香港市民出街戴頭盔保護自己
https://lih.kg/1373645
絕對支持前線手足們

不分化不割蓆
留得低做前線相信係有哂planning,咪撚再叫人走
P牌仔上
Push
前線旗手真係好重要,後面唔洗估
https://lih.kg/1373185
前線可參考這方案?
尊重前線決定
收到
尊重前線決定
你地係前面既經驗多過我地中後排咁多
自然會識做抉擇
support!

一個淨係識充人數既廢中字
2)警方使用對人體造成永遠傷害武器 e.g. 實體/水炮車 etc

開槍已經係
之前教師有隻眼被射中,好似可能剩10%視力
727有記者頭盔被射穿,好似係胡椒球
黑驚平射已經好常見,更離譜係會高處開槍,如天橋上,好易中頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞