重申多一次,唔明點解前線要留既請入,前線只會係以下三種情況下徹退。

2271 回覆
13828 Like 283 Dislike
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2831239453558506&id=100000174386562

fb 搵到 727 尋晚 周永勤 叫人散水的片
如果勇武真係唔想再出現
請搵返周議員傾傾

尋晚 絕食陳伯 11點走
大家點睇?
明白了
support and respect
前線辛苦哂,一定要小心安全!
我係和理非
祝大家好運
和理非唔好阻住人,害死人架
〈光復香港 時代革命〉

我冇野講 我有權唔解鎖
我要搵律師 (背定律師電話)
我唔簽任何文件 我要警誡記錄
我要食飯 飲水 毛氈 去廁所
我唔舒服要去醫院
我要睇你委任證同編號
明白
光復香港 時代革命
覺得今晚元朗班鄉下狗會出黎
https://lih.kg/1376190
光復香港
時代革命
係前線每個人都自己根據現場環境同承受能力決定走唔走,無得話俾人呃走曬?屌你啦,放風俾後面既人話前面話走,咁無人backup係咪即係逼前線散丫?
我會話兩線發展
武力方面,最後一步係攻入政總(雖然機會好微)
文攻方面咪立法會過半,拆曬政府啲法案
革命軍練兵,係為第一點做準備
當然無需要聽日攻入去,亦都唔可能
但一隊強壯的軍隊,點都好過一隊殘兵
如果前線願意受小小皮外傷(警棍level)去練兵,我覺得係好事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞