重申多一次,唔明點解前線要留既請入,前線只會係以下三種情況下徹退。

2271 回覆
13828 Like 283 Dislike
多謝前線手足
你和理非上腦?我想看看黑社會到你家打一次,你再出來和理非?今天和明天不勇武,都是不正常的。應該說,訴求一個都沒達到,就要週一到週五和理非,不合作運動,週末升級。
他要回去可以,不需要說服別人回
發夢我都係頭三行有份共識7半走
一句講哂,下次早啲開波,玩完一輪就Be water, 唔好俾渣有時間收網,唔好同佢磨爛蓆 ,留力第日再玩過
比自由和理非選擇幾點走,但當和理非真係擔心自己人身安全離開時,前線又會開始屌和理非做乜咁快走哂,無人support前線⋯
呢個情況係每次發夢途中都出現,而家tg /其他平台資訊太多,我諗大家要保持冷靜先,再篩選正確信息傳播開去

唔係下下話支持前線決定就解決到呢個問題,情況就好似男朋友知錯但唔知女朋友嬲乜咁解,所以我想問勇武前線以下幾個問題⋯

請問前線係面對幾多警力下需要和理非係後排support? 我知人數愈多愈安全,但事實上人數係愈夜愈少人,所以想知勇武想要幾多cover?
如果當時前線人數足夠,可以有前線哨通知和理非可選擇自行離開?
正常情況下,大部份和理非都會係夜晚8點前自行離開,如果當日因前線不足要人,前線哨可唔可以盡早通知?
因為唔係好多和理非都有留守到最後既經驗,勇武前線想佢地繼續留守定離開?
想了解多d勇武諗法,以後配合得更好
明白既.....
但次次都係留,好易捉路!
如果突然全部人一齊走曬,我諗佢地會有一種空虛感
永遠支持前線任何決定
死都唔撚割蓆
respect
前線朋友,只有一句多謝,保重!
推 永遠支持前線決定
聽日夢中見
哈哈,香港人好搞笑。這次沉下去,香港立刻變新疆。有些香港腦殘還以為香港一國一制會變廣州,我看香港人發夢還沒醒。你們不出,送中條例直接通過,送到新疆改造。你以為我吓你?你知不知道駐港部隊就是這麼說的。

我警告你,只要你再說這種話,我見一次罵你一次。弱智就要前講話,多看書
借黎POST一POST

試下唔好講「撤」「走」講「轉場」
https://lih.kg/1372999

如果其他早「走」既人係早「轉場」

其實係幫到留守義士

圍魏救趙 全民觀光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞