重申多一次,唔明點解前線要留既請入,前線只會係以下三種情況下徹退。

2271 回覆
13828 Like 283 Dislike
今日一直聽到7點半一齊走
又話係前線意思
如果唔係
咁我地聽日應該要點做
點分消息係咪真係前線傳入嚟
呢個先係我地依家要諗嘅嘢
正評 推post
以後無呢三個情況出現都唔走
我話嘅!!
利申 夢中係前中排淋熄bbq個火
今日終於開始反省叫人走嘅危險
同前綫留低唔係硬頸

真係好欣慰
唔明嘅只係班分化三毛

我地支持前線一切決定!
依個post借比我得唔得
我攞去覆其他人
多謝前線付出。
我地前線已經唔止一次咁樣比人賣...
可唔可以唔好再咁啊?咁鍾意留下次下次 咁不如下次先再企出黎啦
利申:夢遊
前線做乜撚決定我都100%支持
辛苦曬,多謝你地守住香港 受小妹一拜
唔係話騎刧前線,今日工業區(分左邊同右邊,相差只係二三十米)
我係工業區聽到7點半撤,跟住我即時跑去左邊前線,FACT CHECK 左三次.
跟住我開始跑過去右邊前線同右邊前線既大聲公講,左邊決定7點半撤,右邊大聲公講呢邊前線無決定7點半,我可以點?

呢個就係前線同前線無交流既弊處
感激前線,不被捕,不受傷
當決定留低既一下,就要做好心理準備,如果唔係,就唔好留。
真心唔好亂叫 黑警重有幾丈遠 後面啲人就叫快啲退
自制恐慌 亂哂軍心 著撚住Full gear出黎做乜尻
咁不如行完直接返屋企
bookmark

都好易解釋點解咁耐都未圍TVB 因為真係死路
推,成撚日俾班和理非騎
唔係話你地無用,但咪撚叫人走
多謝你地肯出來,唔該改下壞習慣
講得好好,今天真的confused左
講嚟聽吓點錯法
唔係話騎刧前線,今日工業區(分左邊同右邊,相差只係二三十米)
我係工業區聽到7點半撤,跟住我即時跑去左邊前線,FACT CHECK 左三次.
跟住我開始跑過去右邊前線同右邊前線既大聲公講,左邊決定7點半撤,右邊大聲公講呢邊前線無決定7點半,我可以點?

呢個就係前線同前線無交流既弊處
Push
其實叫人一齊走應該係71後遺症
自從個日之後好多人就成日鳩叫幾點走
成日口講Be water/下一次 邊有咁多下一次
知道了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞