重申多一次,唔明點解前線要留既請入,前線只會係以下三種情況下徹退。

2271 回覆
13828 Like 283 Dislike
作為一個和理非
如果每次都係行完就走我可能已經放棄左
能夠繼續出黎就係前線既行動比到希望我
我未必行唔到太前但我絕對支持你地
多謝你地每一位
同意呀,都講左好多次啦,聽先得架。

預左比人屌都要講,正正係因為我地想一齊贏呀,先叫D人唔好次次勇武,家下持久戰,唔係次次都要玩到天黑,玩到殘。
永遠支持前線
Respect!!!!!!
push
極撚同意
如果有人話唔好懶好心去勇武,依家唔係要勇武既時候,可以點反駁?
選一條打出去。告訴警察所謂包圍是個笑話
今日發夢第一次行到咁前
好明前線嘅辛苦
令警犬一次難過一次清場都岩
但每次捱咁奈,最後體力真係support唔到,清場都只係比人打。

和理非係唔想拋底任何人,尤其勇武,拉一個少一個。最後無哂勇武,真係可以直接收皮。

要增加敵方壓力不係死磨難磨就有用,有時短短地一擊可能仲有效。呢個係我地今後想贏要思考嘅。好似之前衝擊中聯辦,特區即刻驚到衝出黎。佢地愈驚我地愈要打。

記著 不分化,不篤灰,不割蓆,不指罵

共產黨最想我地內部分化,千其唔好中計
push
一般而言,中後排怕前排受傷、走唔到,可以試下行上啲,聚多啲人,而唔係自己愈走愈後加嗌人走(催淚彈唔會消耗你咩裝備)。
自己評估完唔想上前都理解嘅,但就唔洗擔心前線喇。前線自己都有腦、有溝通、有哨兵
push
無必要去反駁喎
淨係叫佢行番上行人路就ok
勇武前線絲打的感受
https://lih.kg/drtxtT
勇武都要改善架
為做而做結果犧牲 算點啫
616 71一樣有班人叫唔好衝/叫人走
依定睇返轉頭咪覺得合理
行動升級就係為左製造壓力
咁易清場咁不如行完就走 變返以前咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞