重申多一次,唔明點解前線要留既請入,前線只會係以下三種情況下徹退。

2271 回覆
13828 Like 283 Dislike
push
咁到底我要點先知
有旗手定打鼓
光復香港
我無野講
麻煩以後唔好再set個時間出嚟話前線共識要徹退去騎劫前線,多謝合作。
今日係講緊7:20分幾邊同時比狗推 內街全部冇防線 屎坑個到班前線又唔退 比人包都話留留留
唔係乜春都話留㗎 睇下情況決定啦
好似留就會打得贏班狗咁 當雙方有對等裝備先講革命啦 發夢若果有槍有避彈衣必定第一個衝入去

利申每次發夢都企最撚前
咁on9都有咁多正皮。
不過你睇下真實有幾多人留先啦
Push
講得好撚好 講中哂心聲
原本以為連登比過份和理非佔據哂
相信大家,各司其職

永遠尊重前線決定
但係真係要自己小心
因為前線小一個就係小一個
如果prefer肉搏,,一個來回,前線就直接壓上去,彈都唔好等出,狗係無咁快反應。

既然都決定要打,唔好理咁多同唔好守。
睇佢過往post應該係大陸清醒既人
作為前線,我都有野想講
依場仗,我由14年打到依家
我好明白喺前線辛辛苦苦打咗個area返黎,轉頭就要走嘅感受
但依家唔係佔領活動,你霸條路耐啲,對峙耐啲,係唔會增加贏面,相反仲俾時間對方回氣思考
依家要打嘅,係遊擊戰,好似721上環咁,攪完中聯辦,可以一早入元朗打,無必要同班狗玩,咪由佢哋嬲嬲豬囉
你可能會話,五大訴求丫!梗係喺上環爭取啦。
咁五大訴求,目的都係保護市民大眾,一邊係現況,一邊係未來,睇你自己揀
返番正題,我認為每次抗爭,都需要行雲流水式,一做完當日任務,就要撤,撚狗咁樣,撤唔係示弱,唔係笠水,係一種打法。
到大多數人突破到心理關口,先衝上去。
依家問題係,啲人敢企喺度,但唔係個個敢郁手,俾哂時間對方準備,攪到好似戰靶咁。

#預咗俾人話我p牌,不過我係由dr jim年代已經睇高登,最近先申請acc
推 前線決定
真係點醒左我...
一直唔明點解今晚接近12點都仲有人唔肯走...
多謝你解答左我

但同一時間,
死守會提高了危險,
最重要是be water。

多謝你地今日既附出
白衫佬吹行風話會打人係星期三四既事,佢地憑咩會知道721 會攪中聯辦?好明顯連班狗都唔知。請問你既‘上環給到政府巨大壓力’之結論是從何而來?
唔好意思,唔係歧視講普通話既人,但呢點的確令我好懷疑你係咪前線。前線義士有幾重要,付出幾多大家都知。因此佢地有任何決定安排要求,屌任何人大家都會好尊重聽從,所以如果你根本唔係前線既話,麻煩你唔好騎劫扮到自己好似係前線,用咁既口吻講你自己意見去誤導其他人。
727前已經有好多割席撚吹風阻止勇武,而家又係咁叫前線走,算係咩?

三不嘅對象只係守三不嘅人,係咁篤係咁阻嗰啲躝啦
知道
多謝前線手足
前線無人講過 一定係分化撚/鬼
咁,呢d 戰略po, 佢就唔應該參與討論啦。
而且說話風格都非常0.1,講唔掂就人身攻擊,騎劫立場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞