重申多一次,唔明點解前線要留既請入,前線只會係以下三種情況下徹退。

2271 回覆
13828 Like 283 Dislike
可唔可以考慮下走人/設死線唔好再靠狗鐵

其實有好多接放學車一早係到等,tg都做得好好真假車都分到

反之狗鐵出賣港人,又出特別車一網打盡又出離奇停站今日仲放埋狗入去打人

真係要諗諗呢樣,尤其是8月10打大埔,研究下大埔交通好撚伏

利申:住大埔既接放學家長
我無野講!
推!!!支持前線決定!!
光復香港,
時代革命!
不想累到前線 所以留名
支持
不能同意更多,推
事實係今日連佔住大馬路都做唔到
如果元廣戰線守得住
和理非都仲會同你一齊佔路
但可惜對面一衝就要褪

唔好誤會我責怪任何人
而係今日個場地 補給 各方面都不利
連條退路都守唔住
真係適合留守甚至衝擊咩

物資運唔到過嚟 前面連水都無呀
立會一路撞緊留守啲人都仲可以行過對面食麥記
元朗全部人一直留就算敵不動都係睇下我地邊個暈先咁解

勇武繼續前線努力

清唔到咪佔中2.0

又佔?不了咁快唔記得五年前嘅教訓?

大家上街嘅目的係咩,想爭取訴求定想打交?就算打贏班黑警都唔一定會爭取到任何訴求,更何況現時黎講我睇唔到我哋有打贏嘅能力,無必要留係度等人打你先肯走,等啲警犬出到嚟硬晒又射唔出咪仲好
根本勇武唔會綁人留係度
有時個FD聽日要返早
咪佢走先
我可以留多陣咪留多陣
無去過前綫根本唔知勇武其實最易話為
亦唔會同其他前綫鬥邊個貢獻多
邊個走正衰仔

根本前綫個生態就係咁

相反係太多謠言係後方傳嚟

有去過前綫,就知無可能有離場共識
https://lih.kg/drrNhS

727整合

大馬路散水「前線」五點鐘開始:關鍵一席
天橋底散水「前線」五點鐘開始:張超雄
南邊圍、天橋底來回散水「咪手」:一女一男咪手五點開始叫五半退、六點同七點都再叫左一次退
有人話有哂共識,但西邊南邊圍、大馬路都無人話舉過手投票散水

下次下次 現場舉手投票 唔係就 唔好信係共識
記住 621連黃之鋒都散唔到我地水
樓主意思都唔係佔路
前線係要增加清場難度
班黑警每個星期都要出盡奶力清場先會攰
今日結果的確係得返好小人佔路
狗好易清場

就算係咪有人叫走 結果都係一樣
今次真係一早共識左入夜前走
由今日起發夢撤退個時要拉前面件衫或背囊慢慢退後,唔好自己走得咁快
https://lih.kg/1374234
OK明白你勇武所講既
「差佬清場一次難過一次,唔係一次易過一次」

就算差佬難清場, 但咁都對個運動無任何幫助...721事件己經去到道德淪理上, 跟本唔洗再死守同班警鬥到底. 請你認真諗下...
況且嚴重提高你地既風險. 你地萬一比人拉, 咁又少成班兄弟
樓主講既重點唔係佔路
係前線想增加每次既清場難度
Give me liberty, or give me death!
做市民幾時都要企硬對付黑警,總之無委任證就無身分證!
希望你明白,地企後面/坐屋企既兄弟只係唔忍心見到你地傷...
我地無上前,都唔想你地係前面傷/被捕...
最後一句,多謝你地幫大家撐住! 保護好自己呀手足!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞