重申多一次,唔明點解前線要留既請入,前線只會係以下三種情況下徹退。

2271 回覆
13828 Like 283 Dislike

抗爭唔係只有一種方法,係要根據情況改變,如果單單勇武可以爭取到最後雙普選,真係樂見其成

其實你係咪五毛?講D嘢扮唔係但打D語法好 L 五毛
好撚型
不分化
長期運動

剛柔都要有
下下剛剛剛咁出招
柔又比你嚇死
剛又搞到自己一身傷
對家又捉晒你d路 下下attack到
我尊重前線
我自己唔會宣揚叫人走
但我會叫朋友走

我想講
我見到男女老少出黎 但地手上無裝備
佢地有好多考慮 包括家庭 等等
係因為大家都係香港人 忍唔到先出
佢地無gear 又唔敢衝 幫到前線D 咩
留守係度 反而你地撤走
都要睇住佢地 成為負累

佢地留係度 俾人拉左 真係就有可能少一個出黎遊行
老實講 而家日日入紙 打長線
我地無論民心 同 道德高地都贏緊
點解要D 唔衝的人係度送頭?
佢地唔衝 係度9叫 人又唔係度
你話全世界唔走 全部留 睇佢搞得幾多
肯定無可能 一黎一定有人走 二黎裝備唔夠
入黑仲仆街 黑社會 搞D 落單果堆人
你幾百人無gear 對面 200人有刀呢?
加上警黑合作 你郁手 變集體打交 even 你自衛
你唔還手 俾人任片

如果有人上support 前線 真上前的 我叫佢走
我係仆街我係鬼
但唔該 係度唔上前 食花生果D 9叫果d 走la
今日玩完 等緊你下次湊人數嫁
that' true
屌真係 成班三毛狗話前線決定走
我無嘢講 我要見律師 我唔解鎖電話 我唔簽任何文件 我要去醫院驗傷
push
因為元朗遠比西環危險,果度係全港最野蠻的地方,而且交通方面只係得大路,好易被包抄。
沒有市民受傷,誰跟你罷工?市民為何受傷?因為勇武派上環給到政府巨大壓力。

如果你和理非上腦,缺乏判斷力,麻煩以後少講話。永遠記得,沒有勇武派五個手足,你可能已經被送新疆改造
同意
如果下下都守
咁同佔中有咩分別
如果你是三毛,我可以立即屏蔽你。若你是弱智,我救不了你
咁除左立法會仲有咩建築物適合做目標?
無目標就要次次和理非遊行完就散?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞