重申多一次,唔明點解前線要留既請入,前線只會係以下三種情況下徹退。

2271 回覆
13828 Like 283 Dislike
Push
前線決定,但真係缺乏溝通系統
支持同記者講 只要堅持呢個理念,就唔怕撤
推到有大聲公撚出黎解釋下
真心想知點解咁激動咁恐慌 fake到個個一直退後
我記得有個係嬸嬸黎
push
[置頂 728上環見]香港首次旗手小隊上線啦!
https://lih.kg/1374922

光復香港 時代革命
支持,加油
成日叫人幾點走 下次再黎果啲我好撚懷疑係社工黎
支持前線決定!香港人加油!
Push
對唔住 叫過撒 我以後信任你地
我老豆琴晚建議三角鐵馬陣要幾舊綁一齊先阻到推進,見到分開一舊舊啲狗好易就推開
推爆佢
push
你都on9既

首先,狗連文職就得3萬,武力set左上限講到明唔會實彈,講乜鳩更多狗同架生?

其次,左一句送人頭右一句勇武捉一個少一個,你assume前線每一次都一定會俾人捉?同埋,如果呢個原因成立既,咁個個都唔應該去,無人去就無人俾人拉

第三,呢個先係你最抵屌既原因,乜撚野之後仲有無限咁多場仗,永續社運你玩埋我果份

第四,「永遠尊重前線決定」?依家就係有人係咁散佈假消息話前線決定撤,之後呃曬後面既人走而前面逼住走,你係尊重既,就唔會係呢個post留低呢啲廢話啦
事實係噚日元朗個戰場好惡打,先咁多人叫散水啫

你換轉上環 沙田嗰日都無咁多人提早話散水。你要增加佢成本我明,但都要諗計減低自己成本架。你中上環守夜損5%兵力,守元朗會損30%,咁點解要係元朗死鬥。

咁當然冷氣軍師又成日錯估形勢的,事實狗啲調配都幾慢,所以有時call off得太早。不過元朗唔同,佢一封站你就gg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞