重申多一次,唔明點解前線要留既請入,前線只會係以下三種情況下徹退。

2271 回覆
13828 Like 283 Dislike
係 最憎人騎劫前線
咁以後唔好叫和理非等埋勇武派,佢地絶對有權走,亦唔好屌人叫其他人撤,反正底線已定!
Push
前線真係可以多啲同後排溝通下,唔洗我地下下都唔明點解要攻,點解要退,點解要留
如果改變為比前線知道後面有班人共識左幾時會走
唔好互相騎劫
俾佢地自己參考,會唔會好啲?
其實工業區左邊真係有曬共識7半走,但係相距二三十米既右邊戰線話無人知,
understood, sir
明白晒!永遠無條件支持
絕對支持前線
難聽都要講,我p牌,你block 我又好乜都好,而家唔係打機拍戲,無一場叫終究之戰,唔會贏左邊一次,第二日所有野就搞掂,就算俾你今晚打走班狗,而家d個政府,咪聽日揾更多狗同更多架生出黎打9你,係呀,係好撚難打,次次到最後都要散等下次,唔知要打到幾時,仲要人地扑9你無後果架,仲可以捉你返去告9埋你。就係咁先更加每次都唔可以送人頭,勇武手足本身就少,捉一個少一個,但係個現實係一日改變唔到個政權,場仗一日都未完。永遠尊重前線決定,唔會叫人走,每次要留低前線班手足都係一個好難過既決定,但係真係仲無限咁多場要打,少一個手足就少一份力量,所以都想前線理解下後面班人既諗法,適當時候退
明曬,謝謝解釋!
無條件支持前線決定。
前線手足多謝您地。
今晚辛苦晒。
一定要多d人明白前線ge睇法
大家一齊努力
同意 永遠支持尊重前線身邊每一位決定
唔好再幫前面set死線
今日信錯左,而家明白你地既諗法啦,尊重你地既決定,辛苦曬咁多留守既義事
好重要, 推動!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
推撚爆佢
麻煩以後唔好再set個時間出嚟話前線共識要徹退去騎劫前線,多謝合作。

呢句真,其實大家要有共識唔好再set時間同投票,如果真係有set嘅話,現場會有人嗌比大家知,而唔係啲冷氣軍師講兩句就係,成日咁易就比人帶到風向。
走你老尾 要走既我地為乜撚出黎?
出黎食彈返歸?
無撚病下
唔撚好講乜9要走一齊走 下次 留力

你老母係咪出慣咗當週末消費
我地唔撚係想要有下次 我地亦唔撚會有下次

個政權打撚埋黎啦你老母
走 走 走 你同我走就走出香港 走出中共啦
冇錯,經歷左個半月,其實好多人都學識左尊重前線,交由前線決定呢樣野。
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞