跑馬地紙盒藏屍案, 好想知真相(2)

971 回覆
19 Like 4 Dislike
我唔係指庭上的證供
而係指事後大家對被告的觀感
其實有無可能假造兇案現場?
隔左2個半月時間以當時知識,警方/兇手都容易製造假案發現場?

另外想知道證人證供&聽電話紀錄有無客觀証據証明?

我都覺得簽到簿好有可疑
但係光頭神探又話查過晒

燒陰毛剪lin頭宜家睇返似d童黨會做既野
佢依家都出嚟洗晒底啦,仲有咩觀唔觀感
情敵?
閘住,不過你個username已經反映咗你係167
前面做過幾次總結啦。。。唔想打,手攰
望撚住文翠珊男友條傻鳩,話我叫卞玉英呀,卜你老味敏英咩
集體欺凌?
我覺得驚係正常
唔驚都係正常
咁應該會有更多傷痕?
閘住有撚用咩傻閪,都改變唔到你個垃圾生存係世上浪費緊地球資源
警方話佢淨係有兩次驚 (並且成為呈堂證供)
1.第一次捉佢,表現淆底,不久後回復composure (警方多次用calm/composure形容歐陽)

2.就係當西裝被seized之時
------

多次表現出超級冷靜
比鬼嚇/比人勒索/私刑/扮犯索佢/故意激嬲佢再搵心理學家mon住 (結果冇嬲+表現完全正常)

我覺得一件半件驚/唔驚都ok,上面每件事都唔驚,佢嘅心理質素的確係超乎常人喎

嗱我冇話佢高智商呀你咪撚屈我呀,好撚煩
你嘅存在已經係件錯事
集體機會好似不大,最多兩個
Block柒你個儍閪,成單嘢分析最撚唔持平就係你
所以如果好似佢地咁假設,講真我地琴日喺度假設話死者係喺餐廳打電話後遇害都得啦
其實你係男定女
咁又係
個個年代肯去夜校既人應該唔會做咁多野
其實我都有懷疑過本點名簿,但好多人都話本點名簿微不足道覺得唔會影響案情所以冇追查。
但如果,本點名簿可以見到嗰日邊個同學都係冇返到學,咁樣可疑嘅人就會多一個。同埋,本點名簿唔係案發當日唔見,係第二日發現死者之後,校長打俾個同學話點名簿唔見左。
如果佢堅持佢無做過

點嚇佢點評估都無用架啦
一係被人摧毀左
都肯學校既野邊會話唔見就唔見

同埋點解要提早去拿錄音帶?肯夜校唔係都會見到面咩?
陳彬彬唔係夜校同學
關你撚事咩,回返正題啦
我一早話撚咗自己有立場,一定要企喺中間睇?對方講嘅疑點我都一路講緊,又唔持平?見到你個傻鳩名都鄧你可憐
都唔會咁掛

坦白講,每個人都試過比人鳩屈
個個砌你,你都仲可以咁冷靜?
起碼都應該燥返轉頭掛
又唔驚又唔還拖
唔係冷靜係乜?冷靜咋喎又冇話代表乜嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞