跑馬地紙盒藏屍案, 好想知真相(2)

971 回覆
19 Like 4 Dislike
早幾年有網台節目主持訪問歐陽, 佢仍然話自己無做過,仲有諗過上訴,因為條氣仍然chok住, 如果佢係真兇,我諗佢連自己都呃埋.....
閱讀理解0分就唔好衝出黎柒啦
講野又冇point 唔知點解你可以咁有自信
佢都戴定帽,連續兩次卜敏英
卜敏英邊個嚟,泡菜妹
佢假膠姐,唔洗理佢
咪屈,你唔撚好玩啦
我信貝亞條友又話我迷戀佢
覺得D證據指晒向歐陽又話我盲屌
我都未話佢盲撐content farm同埋有支持維基content farm化添
今日有條友好似我咁睇完資料9up一大餐又擺上維基
你聽日聽完花家姐又作一篇
咁直接攞維基當forum得啦
佢一開始侮辱維基+刻意罵戰玩爛個post
後尾沖出嚟扮持平之後又故態復萌

我不嬲好撚憎嗰D全世界都知係佢做
但比佢打程序打得甩嘅人
我講咗都鳩幾萬次嘅紐西蘭滅門案已經係
又唔見你哋講

我直頭話個米XX係content farm打手先
由一開始點樣盲撐content farm,要人加來源請求,完全當wikipedia係forum,已經知佢咩料

仲有,資料錯我哋咁多位都有發生
正如你都有睇錯6:00殺人
咁唔通又要下下jer住咩
由條友一開始屈鳩我
到後尾肯扮返持平 咁咪同佢傾返囉
但一開始個罵戰都係因為佢攬content farm而出嚟

總之我好簡單,我係覺得現時(或舊wiki page)對事件嘅描述佢完全冇根冇據,我冇你哋咁清高咩要檢討司法制度
我由頭到尾都係唔想大家中content farm伏

我一早講喺forum討論,每個人有既定立場/強硬撐一邊係冇問題,最緊要分析嗰陣肯理性聽人講

而我的確係偏激,同埋有少少盲反歐陽 (因為通過證據覺得係佢做嘅機會極大)而佢仲要同個律師胡XX出嚟呃鳩人,仲有我從來冇反貝生,我反11哥係因為佢依家為咗自保而奶共放棄原則,當初就唔好講到咁好聽,我完全冇屌11哥嗰陣嘅表現,我由頭到尾都係屌胡生幫佢消毒

最後個花家姐推測明顯完全錯晒,佢做咁多Research都可以做個咁離譜嘅推測?而翁靜晶由頭到尾都冇撐歐陽,我唔知呀米生邊度得嚟嘅資料,然後就屈鳩我,我煲咗危險人物幾次,佢都somewhat presume咗歐陽係真兇,講好多假設都係基於呢樣,不過算,個米生要盲反我都冇計

我認我係偏激,你可以因為我偏激而笑鳩我,但你攞其他嘢嚟屈鳩我,我就一定會撐到恆
屌,紐西蘭滅門案條友咪又係咁
keith夠一肚氣話自己冇搵miki啦
個大話講咗幾廿年就會當真啦
胡鴻烈係勸佢認誤殺
唔係幫佢打上訴
11哥同貝納祺先係
你係有話過11哥智障
你仲話過好多人智障
總之唔想再同你傾
我搵嘅料俾你攞嚟打飛機,真係心淡
篇judgment我上個post已經出咗
大把巴打睇完都冇你咁自high
你碌返上去,睇下你尋晚嗰堆自high留言先啦
以後想知啲乜,你自己搵料
呢d人真係好恐怖
反社會人格定點?
女仔夜晚出街真係有條仔傍住好
你收皮啦,好撚煩呀你
上兒登屌人有幾閒呀 道德潔癖咩你
正傻鳩
你串鳩我又得,我串你又唔得?
你咪撚喺度清高扮啦 仲有我唔想罵戰呀
你好撚柒煩呀 罵罵罵罵撚夠未呀
你係咪嗌少陣交都唔撚得㗎
一開始喺度盲撐content farm已經知你咩料呀
同我講維基 我寫維基寫咗十幾年要唔要你教呀
傻鳩 死撚開啦
(Show Blocked User - 米水撚)
再見,引戰+content farm狗
由你盲撐content farm一刻你已經冇資格喺度扮判官
討論區有立場都唔撚得,你收皮啦唔該,扮乜撚嘢啫你,係都要比人屌先鬆化嘅

仲有你條流料狗自己撐content farm串鳩我唔睇資料9up? 你算撚數啦 隻胡狗一早講話有咩認罪判兩年,佢死都唔認呀,睇報紙啦屌你老母,你好撚煩呀
我真係覺得再花時間同你解釋個人會智障左
你岩岩quote 律師朋友我屌柒你果個point講 知道柒左就quote另一個point
你講撚哂啦 邊個夠你講呀dllm
佢話上訴庭同陪審團個立場係咪等於全部等同自己個立場呀碌柒 律師巴打講左另一個可能性 果個可能性已經講左死亡地點唔係雪糕屋呀 處理屍體就一定係
你究竟明唔明咖柒頭
點解又會嘈交 , anyway我早就block左首相文翠珊男友
其實我開始懷疑你有超乎常人的記憶力
點解你會覺得一間人來人往的餐廳(或者係拍烏蠅的餐廳)
店員會記得某人有冇出現過?

或者可能係我記憶力特別差
店員會記得某人有冇出現過
佢唔係有超乎常人記憶力
只係佢係抱住先入為主嘅想法
不停搵原因去認定歐陽係兇手同佢口中嘅仆街
你同佢傾咗咁耐唔係咁都唔發覺呀嘛
我之前已經同佢講過
佢要繼續咁主觀都冇辦法

搵真相,唔退後一步係唔會睇到big picture
佢選擇唔睇big picture
因為佢唔係搵真相,佢係搵緊能夠確定歐陽係仆街嘅理據
目的係要封住所有幫佢翻案嘅人把口
你睇佢唔知邊個係花家姐,但又不停鬧人智障
到有人話俾佢知,翁靜晶都係撐歐陽,啲料都係花家姐搵
佢咪講句「係咩,唔知呀」
佢對歐陽炳強本身已經有好深嘅仇恨心
可能係源於佢不斷催眠自己所致

我都係block返佢算
佢一亢奮,就會係咁屌歐陽同其他想翻案嘅人
根本就唔係一個持平嘅人
佢應該唔係好僧歐陽
佢係卞玉英死忠
由佢話大家都經常遲到 所以對卞玉英有親切感果刻已經覺得幾顛

但無可否認 咁多證據指向歐陽 令人睇完有個立場都好正路 正如你想翻案都有個立場覺得件事係其他人做 有唔同立場咪大家好聲好氣去傾 搵理據去說服人 洗咩嘈
咪屈,你唔撚好玩啦
我信貝亞條友又話我迷戀佢
覺得D證據指晒向歐陽又話我盲屌
我都未話佢盲撐content farm同埋有支持維基content farm化
(我冇支持過content farm,所有犯罪推論都係出自我自己
若果同你所講嘅殘體文有相同,純屬巧合,大把人都會有類似假設,唔係全部都要睇過你所謂嘅content farm)

今日有條友好似我咁睇完資料9up一大餐又擺上維基
你聽日聽完花家姐又作一篇
咁直接攞維基當forum得啦
佢一開始侮辱維基+刻意罵戰玩爛個post
(我只係提醒你wiki有功能去提示人,唔需要未經確定就玩大改動)
後尾沖出嚟扮持平之後又故態復萌

我不嬲好撚憎嗰D全世界都知係佢做
但比佢打程序打得甩嘅人
(歐陽幾時有打甩咗,定係你人生中遇到過?)
我講咗都鳩幾萬次嘅紐西蘭滅門案已經係
又唔見你哋講

我直頭話個米XX係content farm打手先
由一開始點樣盲撐content farm,要人加來源請求,完全當wikipedia係forum,已經知佢咩料
(首先,我自己有wiki account,IP亦唔係編輯紀錄嘅任何一人)
(屈我寫content farm呢個就係你呢種人,係冇合理動作可以做嘅時候嘅唯一作風)

(加來源請求,同移到討論頁係好正常做法
wiki本身亦有規管進行大改動要有非常合理嘅理由)

仲有,資料錯我哋咁多位都有發生
正如你都有睇錯6:00殺人
咁唔通又要下下jer住咩
由條友一開始屈鳩我
到後尾肯扮返持平 咁咪同佢傾返囉
但一開始個罵戰都係因為佢攬content farm而出嚟
(更正,係你一直話我同其他巴打攬content farm,係你自己主觀角度)

總之我好簡單,我係覺得現時(或舊wiki page)對事件嘅描述佢完全冇根冇據,我冇你哋咁清高咩要檢討司法制度
我由頭到尾都係唔想大家中content farm伏
(我冇阻止你改wiki,亦冇反向改你嘅修正)
(如果我係要針對你,我大可以咁做)

我一早講喺forum討論,每個人有既定立場/強硬撐一邊係冇問題,最緊要分析嗰陣肯理性聽人講
(我都冇阻止你,即使而家我block你,都係因為你用我搵嘅料嚟打飛機)

而我的確係偏激,同埋有少少盲反歐陽 (因為通過證據覺得係佢做嘅機會極大)而佢仲要同個律師胡XX出嚟呃鳩人,仲有我從來冇反貝生,我反11哥係因為佢依家為咗自保而奶共放棄原則,當初就唔好講到咁好聽,我完全冇屌11哥嗰陣嘅表現,我由頭到尾都係屌胡生幫佢消毒
(11哥奶唔奶共,同佢點處理呢單嘢冇關,係你本身人格謀殺緊人)

最後個花家姐推測明顯完全錯晒,佢做咁多Research都可以做個咁離譜嘅推測?而翁靜晶由頭到尾都冇撐歐陽,我唔知呀米生邊度得嚟嘅資料,然後就屈鳩我,我煲咗危險人物幾次,佢都somewhat presume咗歐陽係真兇,講好多假設都係基於呢樣,不過算,個米生要盲反我都冇計

(首先,我冇撐花家姐,我只係話佢有努力搵料)
(大把巴打睇到,我有冇盲反你。我甚至擔心你俾自己催眠咗)

我認我係偏激,你可以因為我偏激而笑鳩我,但你攞其他嘢嚟屈鳩我,我就一定會撐到恆
(屈你啲咩,人人都睇到你係度loop嗰幾句嘢,你觀點偏激你自己都認係事實)
(我block你,係因為你用我啲料嚟打飛機,我覺得好噁心)
(咁叻,你自己搵料,唔好靠人)

最後呢次回佢,唔會再回
因為兩邊都有引戰,一邊文翠珊,另一邊米狗
個米狗一開頭撐content farm+瘋狂引戰,突然變咗理性撚,依家又喺度引戰
條友正宗反社會人格,煩撚到仆街

希望大家討論還討論,唔好下下引戰,好撚煩好撚攰同好撚out fo劣化晒個post
剛剛拎返本危險人物3睇返關於呢單案部份

其實翁靜晶係電台節目係傾向歐陽係凶手

但係書入面係傾向相信佢無辜, 佢係後記有句咁寫:相信, 任何一個接觸過紙盒藏屍檔案既人都會同意歐陽是無辜的代罪羔羊。
我已經第二次block撚咗你條米狗
你再喺度屈鳩我 我都唔撚會理你
唔好以為你係咁引戰屌鳩我 我就會陪你癲
我亦都唔需要用你嘅資料,呢D全部網上搵到+律師巴都有提供
你唔好再咁自戀打飛機
維基個page本身已經比人掛晒模板,代表內容嚴重唔可靠,喺呢D情況將全無根據嘅廢章節大幅删除係好常見
經過有人整埋後,雖然仲有唔少資料錯,但至少已經做到可供查證,就算來源夠唔夠可靠,可供查證就係維基嘅核心價值

一個自稱有維基經驗嘅人連咁基本嘅維基精神都唔知,依家喺個出名9up嘅論壇度扮判官+企高地屌人,我真係笑到仆街
你即管繼續鳩屌我,但你盲撐content farm就係不爭嘅事實,維基唔容許你咁樣破壞
我亦都叫過你,有咩疑點又可供查證可以寫返上去,講到自己有維基ac,點解你唔做?

完,我唔係尾彩狗,你點樣再屈我,我都唔會再采你,88
即係我冇記錯
btw好想睇返本書
我睇緊,記憶中佢有寫埋疑點係乜

兩個空降證人係最奇怪
買晒兩邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞