做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike
成日屌鳩啲人走水貨
其實搵代運/代購咪就係買水貨
想問點解我搵代購公司係日本訂隻手錶
點解成個月都未有

可唔可以解答我

我唔答公司野wo
純分享,你想我點答你

我想問通常幾耐先到 等左成個月
想問下運輸果part樓主係咪交晒比UPS, FEDEX 果D? 邊個同你係外國將D貨pack起一箱箱?
成日屌鳩啲人走水貨
其實搵代運/代購咪就係買水貨

一半半啦,我見有唔少客買既,都係香港買唔到既,更重要既就係佢地唔會個個都買同一件貨,蝗國人係直接令一件產品絕種
想問下運輸果part樓主係咪交晒比UPS, FEDEX 果D? 邊個同你係外國將D貨pack起一箱箱?

外國有partner幫拖
想問點解我搵代購公司係日本訂隻手錶
點解成個月都未有

可唔可以解答我

我唔答公司野wo
純分享,你想我點答你

我想問通常幾耐先到 等左成個月

我點知啊
想問下uk個footlocker收唔收香港卡

你申請定個香港paypal account,次次都用paypal
美國Columbia有冇方法。。。 HK card not work
客源一開始點搵?
有咩辛酸史聽下
美國Columbia有冇方法。。。 HK card not work

你係味買太多,一兩件通常唔搞你。
試下去amazon搵同款既,價錢有50%機會一樣

footlocker uk 唔係炒價,但你要食個個稅,個價包埋

有無話通常幾耐番一次

1) 去http://footlocker.co.uk
2) search yeezy 或某個你想要既鞋名,copy個網址
3) download app "變更提示" 呢個app可以幫你每十分鐘check 一次個網有無野唔同到
4) set每十分鐘check 一次個網有無更新
5) 一響= 搶貨

利申炒鞋佬死全家,窮死都唔炒鞋

客源一開始點搵?
有咩辛酸史聽下

上面有講,又問酸事,講多兩單

1) 當年著住老西,係夏天得自己一個搬200磅野上閣樓
2) 第一次運貨,搬第一箱野時叉錯腳,跌親,以為無事照送貨派貨,番到屋企發現成腳都係血,原來腳甲已經甩甩地,我頂左2個鐘先知,之後一個月幾乎郁都郁唔到,幾日後腳指公甲甩左

夠唔夠驚嚇
唔答公司名,唔賣廣告,但可以教你點買,點買得平,點買得抵,點買得到。

主打美國英國日本
得閒會一次性答

要點搵客源番黎 用咩平台好

呢個係一個連做it marketing既人都答唔到你既問題,佢地話一日無一樣野取代ig同fb,你所問既問題都唔會有答案,點解而家做生意鞋左,最難就係就算online media強如fb ig, 個reach 而家太低,變左鬥金錢遊戲,門檻太高,贏既都係名牌,同為左消費者體驗犧牲fb page既人,想當年我開page 求其吹句水全世界都見到,而家算把啦

利申一年前同it 界巨頭問過同一個問題

我就係開左ig 同 fb page 都冇咩人黎 睇黎要落用啲錢落下廣告
唔答公司名,唔賣廣告,但可以教你點買,點買得平,點買得抵,點買得到。

主打美國英國日本
得閒會一次性答

要點搵客源番黎 用咩平台好

呢個係一個連做it marketing既人都答唔到你既問題,佢地話一日無一樣野取代ig同fb,你所問既問題都唔會有答案,點解而家做生意鞋左,最難就係就算online media強如fb ig, 個reach 而家太低,變左鬥金錢遊戲,門檻太高,贏既都係名牌,同為左消費者體驗犧牲fb page既人,想當年我開page 求其吹句水全世界都見到,而家算把啦

利申一年前同it 界巨頭問過同一個問題

我就係開左ig 同 fb page 都冇咩人黎 睇黎要落用啲錢落下廣告

考慮清楚d.. 實際成效好慢喇而家... 你賣乜
Psvr 美國gamestop番貨,paypal香港應該checkout到

http://m.gamestop.com/product/ps4/accessories/playstation-vr/129497
創業巴打,小弟本人住響美國,可否請教下創業問題?
創業巴打,小弟本人住響美國,可否請教下創業問題?

good evening ,我而家先收工
有冇啲咩係平香港好多,你覺得唔係外國網買都唔得?

2) search yeezy 或某個你想要既鞋名,copy個網址
3) download app "變更提示" 呢個app可以幫你每十分鐘check 一次個網有無野唔同到
5) 一響= 搶貨

巴打用an機?點解我揾唔到個app

對我係an狗,但iphone都會有類似app自己搵

巴打可唔可以比幾隻關鍵字

5) 一響= 搶貨

巴打用an機?點解我揾唔到個app

對我係an狗,但iphone都會有類似app自己搵

巴打可唔可以比幾隻關鍵字

web, check
有冇啲咩係平香港好多,你覺得唔係外國網買都唔得?

太多,common d 既有levis dw錶 polo herschel, reebok,冷門咪d藥妝。當你網購得多行去專門店樣樣差幾舊水時你就會知道笑騎騎對住你既sales及其老闆加業主食左你幾錢,然後冷笑一聲頭也不回回家網購
hi sunnny
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞