做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike
代運=自己搞掂哂所有野
代購=有人幫你搞掂所有野,或者有埋售後

代運同代購本身無衝突,而代運亦都唔會取代到代購,正如上面好多所講,好多無美國私人地址/信用卡係訂唔到。搵得代運就唔會係代購既target,搵得代購就未必想浪費自己時間去source平野,始終代購會informative過代運。

揾b&s 個類算唔算自己搞掂晒d野?
代運=自己搞掂哂所有野

代運同代購本身無衝突,而代運亦都唔會取代到代購,正如上面好多所講,好多無美國私人地址/信用卡係訂唔到。搵得代運就唔會係代購既target,搵得代購就未必想浪費自己時間去source平野,始終代購會informative過代運。

算,你自己落手訂,佢只係幫你運返黎
代運=自己搞掂哂所有野

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B0195JC9D2/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1485586745&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=cp1200&dpPl=1&dpID=41aOG9uSZvL&ref=plSrch

想問呢部相片打印機,直送香港定搵代運會平啲?佢寫free shipping 係free ship to HK嗎?

搵代運會比好多,一定,信我
巴打 我想係foot locker 到訂鞋
但係屋企地址太長填唔曬
可以點
利申:第一次係外國訂

你footlocker us 直寄香港嗎
我都間公司係做物流

日本 韓國 美國 英國 空運海運黎香港再上大陸 一套做齊

我對上就係polar air, 你地正常運唔到既野 e.g. 香水 我都運到 , 星期一三五七都有機到香港

海運我通常係運大件野 鋼琴 車 床褥喱啲,
用既係C.H. Robinson 1隻櫃又得,夾櫃又可以

你地成日問既倉,我美國代理公司係同ups 同amazon 合作收發貨,全美4個大倉,免稅倉都有兩個。

我有啲客做批發既,要去埋個倉做收貨都得。

運輸果part 大家都可以交流下
其實有咩需要用到前FBI it 人去整好個時裝網呀
有d大材小用
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B0195JC9D2/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1485586745&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=cp1200&dpPl=1&dpID=41aOG9uSZvL&ref=plSrch

想問呢部相片打印機,直送香港定搵代運會平啲?佢寫free shipping 係free ship to HK嗎?

完全唔抵

完全唔抵

唔知旺角定深水埗見過水貨賣8xx-9xx,不過唔知全新定二手
呢部我都有,啱啱出果陣響Amazon US買,直送香港
點買supreme ?唔想食炒
生活成問題嗎?

代運會貴D?

代運會貴D?

點樣分邊D直運平D 邊D代運平D?

代運會貴D?

除左自己計, 應該都分唔到 代運1lb $2x (如果計體積重隨時個數triple左)
你部野佢寫重1.9磅, 但電器野包裝分分鐘成部洗衣機咁大, 隨時計你10lb
其實有咩需要用到前FBI it 人去整好個時裝網呀
有d大材小用

因為a&f 美國同亞洲價差太遠太遠
生活成問題嗎?

可以答你,總有辛苦的時候,你睇我好,我以為你好而已

代運會貴D?

自己research
你公司一年營業額有幾多?
睇左幾頁 係咪有公司如果唔寄去轉運果D地方就改個postal code ?
Pt 通常做咩
日本而家有咩幫人代購
尼緊成日去日本可以點搵客

你去邊先,你可以試下買張年票入主題公園幫人買野,再加藥妝線,都會有油水撈下。搵客就要靠你自己了

講多少少 主題公園咩類型貨?

ig shop 形式搵客 ok?
日本而家有咩幫人代購
尼緊成日去日本可以點搵客

你去邊先,你可以試下買張年票入主題公園幫人買野,再加藥妝線,都會有油水撈下。搵客就要靠你自己了

講多少少 主題公園咩類型貨?

ig shop 形式搵客 ok?

一年前咪有個eva頭,你tag得岩名,實ok
睇左幾頁 係咪有公司如果唔寄去轉運果D地方就改個postal code ?

可以試下
你公司一年營業額有幾多?

100~200 萬之間
Pt 通常做咩

執貨派貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞