做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike
我都間公司係做物流

日本 韓國 美國 英國 空運海運黎香港再上大陸 一套做齊

我對上就係polar air, 你地正常運唔到既野 e.g. 香水 我都運到 , 星期一三五七都有機到香港

海運我通常係運大件野 鋼琴 車 床褥喱啲,
用既係C.H. Robinson 1隻櫃又得,夾櫃又可以

你地成日問既倉,我美國代理公司係同ups 同amazon 合作收發貨,全美4個大倉,免稅倉都有兩個。

我有啲客做批發既,要去埋個倉做收貨都得。

運輸果part 大家都可以交流下

名?
留名一下
想買對黑色NMD新件去問候女友娘親,邊度仲有
NMD R1 Primeknit 邊度有得買
巴打有冇用過barlin delivery
知唔知幾耐先由英國運到香港?
見上網唔多人用 仲話要等好耐 有啲擔心
garmin watch邊度買最抵
我都間公司係做物流

日本 韓國 美國 英國 空運海運黎香港再上大陸 一套做齊

我對上就係polar air, 你地正常運唔到既野 e.g. 香水 我都運到 , 星期一三五七都有機到香港

海運我通常係運大件野 鋼琴 車 床褥喱啲,
用既係C.H. Robinson 1隻櫃又得,夾櫃又可以

你地成日問既倉,我美國代理公司係同ups 同amazon 合作收發貨,全美4個大倉,免稅倉都有兩個。

我有啲客做批發既,要去埋個倉做收貨都得。

運輸果part 大家都可以交流下

名?

唔開名啦,想問可以pm 我
想買對黑色NMD新件去問候女友娘親,邊度仲有

www.footasylum.com

無wo...聽落咁冷門既。。。

邊一款,咁多色
想買美國野,上網訂,有無代購推薦,點運作同收費?
想買美國野,上網訂,有無代購推薦,點運作同收費?

點運作
1) 搵到你想要既野
2) 搵代購quote price
3) 決定買唔買,買就入數
4) 等佢到
5) 拎貨~

唔算冷門 返到香港係dhl派 幾快幾準時

絲打知唔知由間公司收到貨大約幾日會到香港?
有人聽過我安心啲
買咗野樣都幾急要 驚佢成個月先送到黎

有人聽過我安心啲

正常空運就1星期內既。
E.g. 我有客1月20日要收貨,200kg NY CITY, 當日如果係一 三 五 七就立即上飛機。有機會會先到南韓再到香港,前後4至5日咩都到。

你果啲成個月分明就係用海運,講真海運起碼都23日起。 如果你買既野唔係大件點解要用海運呢。

比埋圖你睇,有圖有真相

有人聽過我安心啲

正常空運就1星期內既。
E.g. 我有客1月20日要收貨,200kg NY CITY, 當日如果係一 三 五 七就立即上飛機。有機會會先到南韓再到香港,前後4至5日咩都到。

你果啲成個月分明就係用海運,講真海運起碼都23日起。 如果你買既野唔係大件點解要用海運呢。

比埋圖你睇,有圖有真相

唔該哂巴打
我訂咗好少野 應該少過3kg
喺英國網買 佢有類似特約嘅運輸公司(barlin delivery) 運黎香港

邊一款,咁多色

黑色 BB0679
如果我係日本amazon買一箱24罐500ml o既野飲大約有幾重
巴打, arcteryx leaf 你訂唔訂到
如果你係suxxxy我只可以講, 你地門市員工服務太差, 差到我寧願貴d搵另一間都唔想搵你地, 之後就blacklist

但講緊兩年前既事

串到仆街
洗衣鋪果個阿姐閪口閪面,個老細(樓主?)走落黎又係閪口閪面

果陣真係抵俾heartsell同gtm搶晒d生意
巴打可唔可以介紹下NetSpend呢張卡? 點用 點入錢

一張唔洗ssn就有既,附美國billing address 既debit卡, 我一樣係用paypal 直接轉錢入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞