做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike
如果日本買文具 樂天定地方好其他好
都係買筆買墨水咁
有咩方法減輕運費咁
Selfridges 有啲野唔運香港
聽聞佢知你寄集運地址會沒收貨兼block ac
可以點拆招

沒收貨? 我未聽過wo ,如果佢敢沒收貨你可以去paypal 或card issuer屌,我聽日都要落差館報警,paypal要我報左警先肯賠錢

如果係英國網,教你一招秘技,寄件貨時postal code寫離集運公司最近既property度,但其他野寫番集運點,地址最好包埋postal code,派條友知錯會派番去你集運果度,有一定風險,可以買d垃圾試水溫先,希望幫到你

沒收我都係聽返黎 就係錢照收 acc 照ban 但係唔出貨俾你
佢係英國網呀 不過有啲唔明 地址寫返集運地址佢咪可以知係倉囉?

佢用postal code ban人,其他野自己參透 一日n咁多地址,邊有人同你用眼慢慢睇,緊係check postal code la
想問下

1. 點先可以係finish line買野?
2. 點先整到美國卡/us paypal acc?
做唔做汽車零件運去澳洲?
都係買筆買墨水咁
有咩方法減輕運費咁

搵間一次性收費既代運就可以,即係可以將幾支筆既運費一齊結算既公司

唔做亦無意在此r生意
啲貨擺邊?
買thom browne邊到買最有保證同抵
巴打係開無限定有限公司? 公司戶口難唔難開
都係買筆買墨水咁
有咩方法減輕運費咁

搵間一次性收費既代運就可以,即係可以將幾支筆既運費一齊結算既公司

樂天個網有分唔同version 咁有冇邊個version 有多d 貨搵到 或者方便d
中文個網d keywords 好奇怪
5 年前搵過團購買過一條dickies 873
當年好似係拉住個grip 太子地鐵交收
是咪你地黎
Yeezy 點睇?

佢用postal code ban人,其他野自己參透 一日n咁多地址,邊有人同你用眼慢慢睇,緊係check postal code la

原來係咁!明白
咁樣點樣搵postal code?
想問下

1. 香港issue既美國運通卡有時可以,美國paypal account ,或去淘寶,搵finishline代刷,唔貴的,佢可以幫你運去wherever地址,我有朋友做,可以俾資料你
2. 美國debit卡整到,credit card就算把啦,911之後無ssn就唔得了,而家自己申請新美國paypal acc只能用一次,之後不能用的了,但你可以去淘寶淘個番黎,有dd風險, 美國debit card google payponeer,張卡幾靚的

唔做亦無意在此r生意

唔係r生意 只係搵緊零件執架車
見到香港有咪想運過去
想問想運車鈴去澳洲應該點運?
仲有大形零件例如車頭cum點運
想問下

啲貨擺邊?

佢地有貨倉?
買thom browne邊到買最有保證同抵

從來未買過..sorry係乜牌子黎
巴打係開無限定有限公司? 公司戶口難唔難開

無限,唔難, 公司性質仲寫左group buying
都係買筆買墨水咁
有咩方法減輕運費咁

樂天個網有分唔同version 咁有冇邊個version 有多d 貨搵到 或者方便d
中文個網d keywords 好奇怪

點解唔用日文搵

原來係咁!明白
咁樣點樣搵postal code?

谷歌地圖

唔做亦無意在此r生意

唔係r生意 只係搵緊零件執架車
見到香港有咪想運過去
想問想運車鈴去澳洲應該點運?
仲有大形零件例如車頭cum點運

你運去澳洲wo但係... 我唔熟
想問下

本來想上載張卡既相,由佢
想買日本Le Creuset但好似唔寄香港
可以有咩計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞