做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike
想問依家邊到買 givenchy/ prada 男裝銀包最平

暫時睇 mr porter 最平
想聽你分享10件最心酸既事
想問下

1. 點先可以係finish line買野?
2. 點先整到美國卡/us paypal acc?

1. 香港issue既美國運通卡有時可以,美國paypal account ,或去淘寶,搵finishline代刷,唔貴的,佢可以幫你運去wherever地址,我有朋友做,可以俾資料你
2. 美國debit卡整到,credit card就算把啦,911之後無ssn就唔得了,而家自己申請新美國paypal acc只能用一次,之後不能用的了,但你可以去淘寶淘個番黎,有dd風險, 美國debit card google payponeer,張卡幾靚的

我叫aecard果邊幫我轉埋billing address去美國都比人cut單
咁姐係得debit card thsvbro
Walmart 用香港信用卡係咪會 cut 單?

秘技:用香港信用卡申請visa checkout
Levi's係咪得美國感恩節最平

基本上係~
想問依家邊到買 givenchy/ prada 男裝銀包最平

sorry我無買開,佢係咩國家既牌子,我都想研究下
知唔知邊到會yeezy boost 350平 v1

捕英國既footlocker.co.uk
時不時番下貨

其他我無研究開,我係ub派
想問下

1. 點先可以係finish line買野?
2. 點先整到美國卡/us paypal acc?

1. 香港issue既美國運通卡有時可以,美國paypal account ,或去淘寶,搵finishline代刷,唔貴的,佢可以幫你運去wherever地址,我有朋友做,可以俾資料你
2. 美國debit卡整到,credit card就算把啦,911之後無ssn就唔得了,而家自己申請新美國paypal acc只能用一次,之後不能用的了,但你可以去淘寶淘個番黎,有dd風險, 美國debit card google payponeer,張卡幾靚的

我叫aecard果邊幫我轉埋billing address去美國都比人cut單
咁姐係得debit card thsvbro

喂無問題
如果冇記錯
以前高登都係有個user叫創業乜乜
冇記錯既話就係s字頭果間
想聽你分享10件最心酸既事

1) 俾自己打併partner出賣,拆伙
2) 做唔切自己又年少臭串俾全世界客屌,改過自身好痛苦,捱盡白眼
3) 賺唔到錢,但日做夜做屋企唔體諒,喊住過
4) 不斷懷疑自己能力
5) 晚晚你班友訓教我仲係度做
6) 去旅行行山都要帶住部電腦
7) 頭一個月賺3000,之後一個月蝕1萬
其實太多
利申用過唔少次 應該代運黎講算好平
服務唔差 係落單慢少少
幾次都因為有折但太遲落單

捕英國既http://footlocker.co.uk
時不時番下貨

唔炒價寧願唔買

你呢句野意思係咪炒價你先會買
點睇dimbuy依間代購 我就黎屌哂佢公司所有人老母

時不時番下貨

知唔知通常幾耐會有一次

日日都有,唔定時,以前正午12~1點係黃金時間

你需要英國代運account
如果要係美國anf買完運黎香港 唔用官方shipping 有冇咩方法/邊間shipment可以做到

老實地答你,應該無,或者我認識既公司入面無,無人敢去挑戰一間用前fbi it去寫block 代運shipping address 既公司,我從來都唔會挑戰,以前有人做全部都損手離場,反而搵人現場代買都有得諗,係辛苦d咁

點樣損手離場?會比人fbi拉?
早6年前係ASOS買野買到比左個VIP CODE,個折做得再低D
之後見到D代購扮無VIP CODE收貴人地賺錢
果時搞到好想做埋一份
如果要係美國anf買完運黎香港 唔用官方shipping 有冇咩方法/邊間shipment可以做到

老實地答你,應該無,或者我認識既公司入面無,無人敢去挑戰一間用前fbi it去寫block 代運shipping address 既公司,我從來都唔會挑戰,以前有人做全部都損手離場,反而搵人現場代買都有得諗,係辛苦d咁

點樣損手離場?會比fbi拉?

點睇dimbuy依間代購 我就黎屌哂佢公司所有人老母

我唔想評論人地公司亦唔想講自己公司任何野,純分享

我做左咁多年,其實都有好多野想share下,所以先同各位巴絲吹下水

點樣損手離場?會比人fbi拉?

一個地址訂3次以上必ban, 無情講
早6年前係ASOS買野買到比左個VIP CODE,個折做得再低D
果時搞到好想做埋一份

而家你都可以,幫人買完3個月先賺到錢做唔做

時不時番下貨

唔炒寧願唔買價~(

你呢句野意思係咪炒價你先會買

打錯 自膠
想話如果要食炒價寧願唔買

footlocker uk 唔係炒價,但你要食個個稅,個價包埋
果時搞到好想做埋一份

而家你都可以,幫人買完3個月先賺到錢做唔做

想知D每月開支要幾多到?
我睇法係覺得依家太方便
代購基本上變成幾間鬥平,無咩肉食
想睇下你點睇前景
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞