做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike

液體係問幾重前先問雨代運肯唔肯做

酒精類通常肯唔肯做

我可以 運過85%以上都冇問題
其他既公司點解會話唔得有幾個原因
佢地用客機,客機危險倉細,加上25%唔運得
你量小,過唔到最小重量
你冇成份報唔到關

我點解得係起碼條airline 係自己,冇其他公司咁嚴,第二我地用貨機。

有需要可唔可以搵巴打你買

酒精類通常肯唔肯做

你量小,過唔到最小重量
你冇成份報唔到關

我點解得係起碼條airline 係自己,冇其他公司咁嚴,第二我地用貨機。

可以啊,你話聲我知,我比倉地址你
除咗shoebuy 6pm 同amazon 去邊度買dr marten會抵過香港?

去佢官網掃final clearance

酒精類通常肯唔肯做

一dd 我就會做20%以下

想買9%

咁我就無乜問題
巴打miss左我問題
Supreme可以點買
巴打miss左我問題
Supreme可以點買

你最好去日本買唔封地址
巴打miss左我問題
Supreme可以點買

你最好去日本買唔封地址

美國一定無可能
巴打去邊度訂rosefield watch抵

巴打
係咪去翻官網買最平?
巴打miss左我問題
Supreme可以點買

你最好去日本買唔封地址

美國一定無可能

唔係,有時得有時唔得。仲有要美國ip,同一個地址買同一件貨多過兩件又唔俾
巴打去邊度訂rosefield watch抵

巴打
係咪去翻官網買最平?

其實我未買過,係乜國家既?

你最好去日本買唔封地址

美國一定無可能

唔係,有時得有時唔得。仲有要美國ip,同一個地址買同一件貨多過兩件又唔俾

因為日本買 仲貴過炒價
我都係想買幾件 如果美國買可以有咩方法

你最好去日本買唔封地址

美國一定無可能

因為日本買 仲貴過炒價
我都係想買幾件 如果美國買可以有咩方法

有d代購會肯做,但貴同一定買唔到幾件同款,仲有成日一開shop 就斷貨,特別係s同m, 搵美國朋友幫手吧
https://www.pokemoncenter.com/

想買少少野
註冊完先發覺原來唔送海外

可以點做

你量小,過唔到最小重量
你冇成份報唔到關

可以點聯絡巴打你
email?

你量小,過唔到最小重量
你冇成份報唔到關

可以點聯絡巴打你
email?

camefromback@sigaint.org
https://www.pokemoncenter.com/

想買少少野
註冊完先發覺原來唔送海外

可以點做

用代運啊
巴打miss左我問題
Supreme可以點買

debit card (Visa/master gift card), VPN/Proxy, Bot
巴打miss左我問題
Supreme可以點買

debit card (Visa/master gift card), VPN/Proxy, Bot

邊到可以買到 debit card 美國發行
巴打miss左我問題
Supreme可以點買

要最快最快,去ebay,要更快,淘寶,唔保證質素
Timberland點買平?
見到igshop$799一對 4孔但係唔敢買
巴打miss左我問題
Supreme可以點買

要最快最快,去ebay,要更快,淘寶,唔保證質素

debit gift card 要係可以reg到billing address果種
Strong post leave name
有冇試過運車/電單車?
太多post找唔返問 walmart payment,請問用香港paypal得唔得?

即係香港paypal 加代運地址? thx a lot 先

可以點聯絡巴打你
email?

camefromback@sigaint.org

巴打我都sd 左email問你運液體既野,你睇睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞