做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike
巴打 知唔知邊到有南非集運呀?
想買LEVIS, 邊度最平?
NIKE US 官網可以點運黎HK?
hanger project睇岩野可以點入貨?
巴打你好

如果想係 champs,footlocker,footlocker uk,adidas uk 等等 買鞋

我有3個option 可以簡

1)代運直寄香港
2)寄去加拿大(親戚屋企)再寄黎香港

想問下可唔可以提供幾間比較好既代運公司

另外想問下點樣可以計到會比幾多稅同埋運費方面又大約幾錢

以yeezy v2 黎計 所有雜費每對需唔需要成千蚊?

巴打你好

如果想係 champs,footlocker,footlocker uk,adidas uk 等等 買鞋

1)代運直寄香港

同埋我只係得香港visa同hk paypal ,可以係以上網站check out 嗎?

巴打 知唔知邊到有南非集運呀?

南非...無乜計
唔好意思最近太忙,呢兩日會再開新post

官網最平,其次amazon
nike us 要美私先掂,我亂填地址都俾佢周到
hanger project睇岩野可以點入貨?

有無官網參詳下
唔好意思巴打問咗你咁多次 但我仲係唔明
Payoneer係點入錢 ?
可以當prepaid卡咁去Amazon買嘢? 香港用唔用到?
最後想問, 入錢同比錢個手續費
唔該哂

睇黎要過幾日直接開post 教

暫時知道張卡可以好似PayPal咁send張單叫人入錢
另外自己入係咪得信用卡入呢個方法? 我見佢手續費好似幾高下
同埋係咪可以當credit card咁去外國網站買野? 手續費又幾多? 香港啲鋪頭用唔用到

我用信用卡入,其實手續費唔高,如果你用美國paypal account la
可以當credit card 咁係外國網買野,未試過係香港用,但應該可以
巴打咩網有ub訂 搵左好多都無
Jj插沙

adidas uk~~

Uk仲訂到咩?

我訂到
dr.馬田邊度買最平

http://www.shoebuy.com

dr ma只係普通平民牌子,除非搵唔到碼唔好去官網買
邊度買timberland 最抵

官網sale 女裝去google footasylum
想問下selfridges 買野黎香港
會唔會block 地址?

你意思係直寄?
追哂38頁 獲益良多

多謝
巴打做唔做到SUPREME代訂
或者知唔知邊個有做?

太危險,無做~ 日本就做
巴打你好

1)代運直寄香港

同埋我只係得香港visa同hk paypal ,可以係以上網站check out 嗎?

唔太清楚yeezy d價..因為我唔炒鞋,但可以答你visa 同paypal 都一定得,最多email叫你做個簡單驗證
想買平嘅鞋 平嘅衫褲 錶
全部分係大路啲嘅牌子
有冇source?
巴打知唔知邊到有印度集運
因為想係印度adidas 買鞋 但係又唔知點運返香港

印度adidas 怕唔怕賣假呀
全部分係大路啲嘅牌子
有冇source?

你要幾大路先 太空範
全部分係大路啲嘅牌子
有冇source?

你要幾大路先 太空範

Sor
咁有冇類似amazon嘅網站 可以買平到嘅衫褲

官網最平,其次amazon
nike us 要美私先掂,我亂填地址都俾佢周到

你係咩代運公司

印度adidas 怕唔怕賣假呀

係官網買應該唔會既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞