做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike
幫人代購咪會轉貼啲貨嘅圖俾客揀嘅,如果放啲名牌袋嘅圖(百貨公司影嗰啲)喺自己instagram甚至自己網頁,會唔會俾人告到甩褲?copyright嗰d shit
幫人代購咪會轉貼啲貨嘅圖俾客揀嘅,如果放啲名牌袋嘅圖(百貨公司影嗰啲)喺自己instagram甚至自己網頁,會唔會俾人告到甩褲?copyright嗰d shit

網店一般唔會告, 告你都知你無錢賠, 無意思, 但如果你做大左開地鋪呀盛呀, 就一定清算你

基本上唔會告,告都係叫你收埋佢,亦應該唔會係呢類公司告你

我曾經俾jackwills同superdry告過,jackwjlls果獲經一間歐洲版權告訴話俾我server provider聽,superdry就經fb

佢地通常唔係本地公司,你收埋一兩個星期人地交左差你就可以繼續
太多post找唔返問 walmart payment,請問用香港paypal得唔得?

即係香港paypal 加代運地址? thx a lot 先

我記得係唔得,hk paypal account 應該唔得
巴打miss左我問題
Supreme可以點買

debit card (Visa/master gift card), VPN/Proxy, Bot

邊到可以買到 debit card 美國發行

要最快最快,去ebay,要更快,淘寶,唔保證質素

debit gift card 要係可以reg到billing address果種

如果你想過avs 就要
Timberland點買平?
見到igshop$799一對 4孔但係唔敢買

一係等官網做折, 但10069係唔會有折,呢個款想簡單就去amazon 捕靚價喇

debit gift card 要係可以reg到billing address果種

係呀,差呢個payment個位唔識搞
呢張野邊到有得搞
想問吓
如果要係外國買鞋
Adidas US,UK , footlocker,etc
係米一定要用代運公司寄
同埋 俾錢 係米一定唔可以係香港credit card
AE 得唔得
去緊巴塞 outlet 既路上睇依個post
巴打去邊度訂rosefield watch抵

巴打
係咪去翻官網買最平?

其實我未買過,係乜國家既?

https://www.rosefieldwatches.com/ww/our-story
唔知荷蘭定us

呢張野邊到有得搞

你要reg 到billing address 既debit card,第一件事係你真係要有美國通訊地址,even係朋友既,代運既唔得,你有無先

呢張野邊到有得搞

唔記得講,要去ebau捕呢d野,請search us prepaid card, 唔係debit card
想問吓
如果要係外國買鞋
Adidas US,UK , footlocker,etc
係米一定要用代運公司寄
同埋 俾錢 係米一定唔可以係香港credit card
AE 得唔得

adidas us uk 你用代運都未必做到,footlocker us 有d可寄香港,但貴到喊,footlocker us 收香港卡,最多問下你拎bank details.

唔好咁睇得起ae卡,美國果兩隻字唔等於你真係有美國卡
去緊巴塞 outlet 既路上睇依個post

咁正? 記住買野問佢拎免稅證明啦
巴打去邊度訂rosefield watch抵

巴打
係咪去翻官網買最平?

其實我未買過,係乜國家既?

https://www.rosefieldwatches.com/ww/our-story
唔知荷蘭定us

NYC.. 佢官網都話全球寄啦wo
有時有d人inbox我關於a&f 同hollister 代運野或其他野... 我個人專頁都會寫下post答,可以一齊研究下

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154444244878931&substory_index=0&id=244725163930

而家加返價,點算?!好想買,再等佢做sale?!

哇咁貴,琴日仲係94.99 ...

要等佢下次減價喇
其實大家總結下有咩牌子美國官網或購物網,用香港信用卡加集運地址係買唔到,唔洗選完心頭好埋門先知買唔到或cut 單。有錯請樓主更正

adidas
reebok
timberland
columbia
nike
herschel - 好似唔得,所以係mltd買
puma - 以前買到,但上次感恩節唔得,最後唔買算
A&F
hollister
Bestbuy
Walmart
Dw watch 點買到最平

都幾可肯定去http://amazon.co.uk買最平,可以免20%稅,就算單買直運番黎都係500~700,我暫時未見過有地方比佢更平(或者有但只係我膚淺唔識),d客年早都買唔少

Thanks so much

記住要係直寄香港,同埋ship and sold by amazon.co.uk

點解搵左好耐好多都唔ship to Hong KONG?
其實大家總結下有咩牌子美國官網或購物網,用香港信用卡加集運地址係買唔到,唔洗選完心頭好埋門先知買唔到或cut 單。有錯請樓主更正

adidas
reebok
timberland
columbia
nike
herschel - 好似唔得,所以係mltd買
puma - 以前買到,但上次感恩節唔得,最後唔買算
A&F
hollister
Bestbuy
Walmart

仲有一眾百貨公司/化妝brand
Macy's
Sephora
Hourglass
Too faced
Dw watch 點買到最平

都幾可肯定去http://amazon.co.uk買最平,可以免20%稅,就算單買直運番黎都係500~700,我暫時未見過有地方比佢更平(或者有但只係我膚淺唔識),d客年早都買唔少

Thanks so much

記住要係直寄香港,同埋ship and sold by amazon.co.uk

點解搵左好耐好多都唔ship to Hong KONG?

你臨checkout 先知,一係就入定一個香港地址落address book
請問係那個網站買到平既bv銀色,謝謝
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞