做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike

係阿 us9.5 男裝

有無去footlocker uk 搵過? 果度有但我唔知係咪2.0

3.0黎

3.0唔好咩

3.0相睇就唔錯 實體就覺得好怪

係阿 us9.5 男裝

有無去footlocker uk 搵過? 果度有但我唔知係咪2.0

3.0黎

3.0唔好咩

3.0相睇就唔錯 實體就覺得好怪

但2.0係味已經fade out左,係就無得搞架bor
會唔會有機會比人盜用信用卡?

會,試過2~3次,次次都係ae卡出事,一次係買itunes野,一次係買機票
呢幾日會整合有用十資料開個新post
求英國代運網,4~5日內收貨既
巴打咩網有ub訂 搵左好多都無
Jj插沙
a&f 可以點運? 有咩公司推介
同埋jw 係咪官網sale 最抵買?
因為有朋友搭單
想係footlocker 一次過買五六對同款鞋
一次過咁樣Pay 係唔係好大機會俾佢cut 單

定係我應該分開幾張卡黎買?
咁但係如果我幾張卡都同billing shipping 地址,係米又會好易俾人cut.。

我應該點做
因為有朋友搭單

咁但係如果我幾張卡都同billing shipping 地址,係米又會好易俾人cut.。

我應該點做

你睇你個倉係做收件only/收發件/trading 倉

如果only 收件代運果啲ban 梗
Jj插沙

adidas uk~~
a&f 可以點運? 有咩公司推介
同埋jw 係咪官網sale 最抵買?

jw官網買啦,a&f 代運無計
會唔會有機會比人盜用信用卡?

會,試過2~3次,次次都係ae卡出事,一次係買itunes野,一次係買機票

咁你知唔知被偷原因? 係咪登入人地ac綁定左信用卡?

唔係,係完全唔知點解的,我係an狗
因為有朋友搭單

我應該點做

唔會cut你單除非你買果d限量鞋款啦,俾我會一張單過tim, cut先算
留名
Jj插沙

adidas uk~~

Uk仲訂到咩?
dr.馬田邊度買最平
想問下walmart同bestbuy係唔係買唔到?
我見到好多人都話會俾人cut單
但係我前排問b&s佢就答我唔係
不過係一時時 叫我自己試
想問那外國網有Vivienne westwood銀包買
thx
想問下selfridges 買野黎香港
會唔會block 地址?
邊度買timberland 最抵
追哂38頁 獲益良多
巴打做唔做到SUPREME代訂
或者知唔知邊個有做?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞