做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike
Reebok 買鞋邊到平
Pumpfury 香港賣成千五蚊
普通款可以平幾多
做ebay 代購波鞋仲有冇得做?
想問下selfridges 買野黎香港
會唔會block 地址?

你意思係直寄?

係呀巴打
因為我見check out 有得揀一個價包全年送貨
又有一個係單次運費價
我諗住送屋企地址
但驚用得兩用佢就block 我地址

你意思係直寄?

係呀巴打
又有一個係單次運費價
我諗住送屋企地址

selfridges plus 係唔會block 地址的
不過唔係每件貨都送hk
而家愈黎愈多野都唔送hk
想買數碼暴龍01 15週年隻動畫色暴龍機
邊到買平
btw 多得巴打個post 我買到想買既美國野啦
用左你間集運
用左你間集運

SHARE
用左你間集運

SHARE

代運先啱
呢個post 都好多人講啦 頭幾版
想問下如果唔係大公司或網站買而係外國ig買野咁用唔用到代運架?
想問下如果唔係大公司或網站買而係外國ig買野咁用唔用到代運架?

講漏係美國
想買superdry,請問邊度平
一個月賺幾多,高鋒期。
Nyc Saturday dim buy cheap d
普通款可以平幾多

我都想買puma x rihanna creeper 點買先可以平d
做ebay 代購波鞋仲有冇得做?

你意思係你做賣家?
普通款可以平幾多

男裝定女裝? 要睇款wo

你意思係直寄?

係呀巴打
又有一個係單次運費價
我諗住送屋企地址

selfridges plus 係唔會block 地址的
不過唔係每件貨都送hk
而家愈黎愈多野都唔送hk

其實selfridges 有乜野正野
想買數碼暴龍01 15週年隻動畫色暴龍機
邊到買平

去日本既買取網站睇下
用左你間集運

唯有講多謝.. 如果有乜唔好記住公司事公司了
普通款可以平幾多

如果puma x rihanna 男女裝一樣 冇分別 價錢跟size嚟變
呢加見到ebay有 如果用ebay買直接買運香港平d定用代運會平d?
問多句如果ebay個賣家有寫 高度評價買家係咪多數真嘢
普通款可以平幾多

如果puma x rihanna 男女裝一樣 冇分別 價錢跟size嚟變
呢加見到ebay有 如果用ebay買直接買運香港平d定用代運會平d?

ebay通常會代運會平d,你要人送香港,一係好貴,一係唔運

ebay review係可以做假的,你最好細心留意下內容
普通款可以平幾多

ebay通常會代運會平d,你要人送香港,一係好貴,一係唔運

ebay review係可以做假的,你最好細心留意下內容

內容係指咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞