做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike

有無話通常幾耐番一次

1) 去http://footlocker.co.uk
2) search yeezy 或某個你想要既鞋名,copy個網址
3) download app "變更提示" 呢個app可以幫你每十分鐘check 一次個網有無野唔同到
4) set每十分鐘check 一次個網有無更新
5) 一響= 搶貨

利申炒鞋佬死全家,窮死都唔炒鞋

想問埋係咪可以直運香港?定要代運?
美國送香港,5kg 內一星期到 運費700合唔合理?

代答

貴到on9 wor巴打
市價幾多我唔知啦
但我上次買10磅野都係290上下
前面太多公司或其他公司野,恕我唔答
但有公司係當年買fans的,到今日依然做緊關公,但好似已唔太夠錢做,所以fans停左落黎 係乜自己諗

你被騙了,點睇都太費
巴打你代運幾錢

講左都無用,唔講
有冇聽過美國TeeChip

有,前幾日有客問,有乜咁特別
想係look fantastic 買野,但有啲貨只限寄去E.U 仲要唔送集運,請問有冇得解決? 唔該

e.u即係歐洲?
想喺外國買偈油,想知可以點寄返香港
有啲型號香港無得買

唔該

搵肯運呢d既公司? 英國定美國??
有冇聽過美國TeeChip

有,前幾日有客問,有乜咁特別

呢間野係咪侵權,啲衫又Nike 又Pokemon

咩叫用咩shipment 好呢請問

集運公司
英文唔好 sorry

不如咁講,每間都有佢好同壞。
好似我間咁,會用ups fedex dhl代運,可以運香水flammable product,但取貨點唔多
咁有d就好平,24蚊磅,又有合作取貨點,但係委託大陸公司搞,穩定度同客服諗都諗到

你要平定要質素? 我諗你有答案就會知用乜好

巴打我想買香水但搵唔到間可以代運香水 有冇咩提議

出面一定會有既,你自己研究下
如果要係美國anf買完運黎香港 唔用官方shipping 有冇咩方法/邊間shipment可以做到

老實地答你,應該無,或者我認識既公司入面無,無人敢去挑戰一間用前fbi it去寫block 代運shipping address 既公司,我從來都唔會挑戰,以前有人做全部都損手離場,反而搵人現場代買都有得諗,係辛苦d咁

asos 有,唔算貴我覺得

咦呢個資訊正wo
係alpha 睇岩件野
直運平 定 有其他更平方法?
定去其他網搵呢件野?

alpha = alpha industry

記住subacribe 佢news letter, 有85折
日本網購動漫野邊度好
仲有可以點運平

唔用樂天試下搵d買取店,好多地道買取店都有網店

有無話通常幾耐番一次

1) 去http://footlocker.co.uk
2) search yeezy 或某個你想要既鞋名,copy個網址
3) download app "變更提示" 呢個app可以幫你每十分鐘check 一次個網有無野唔同到
4) set每十分鐘check 一次個網有無更新
5) 一響= 搶貨

利申炒鞋佬死全家,窮死都唔炒鞋

正呀喂! 如果想買對ultra boost consortium footlocker 係咪唔會有?

我無炒鞋真係唔知,但開住個通知,無壞既
ASICS邊到買最好?

ebay,成日有sale,唔好試官網
每個月賺幾多

出完糧交埋租通常無得賺,講緊只做代購
有冇做過美國代購樂器?
邊到搵到唔同種類既online store 既資料?
有d 個design 整到我覺得係假網

的確有好多假網亦無一個整合,咁多,
你可以由優惠介紹網著手佢地介紹得都唔會假
英國可試vouchers.co.uk
美國可試retailmenot.com
btw, 想問下你地呢行係用d 咩software 做管理

我以前搵人寫software而家自己寫software,好多人仲google form緊,就我所知包括你地話最大果間
兼職左兩年入黎學野

不過我係廢的
我partner先係決策人

好羨慕有partner
點解有啲美國代購做到成 15/16蚊一磅,想問啲代運通常每磅賺緊幾錢?
美國Columbia有冇方法。。。 HK card not work

你係味買太多,一兩件通常唔搞你。
試下去amazon搵同款既,價錢有50%機會一樣

Columbia只可以用美國卡
Order 都submit唔到

Columbia google 下件衫名,有好多外國網購都有賣同一件
新款就難d
我買左兩件平香港成一半有多

你billing address 揀香港既,at least 會submit到order, visa ae
卡都得
其實代運代購你覺唔覺已經飽和左?
我有朋友上年開始做,好似唔多掂

只能答你你無咩優勢唔好試
無優勢我呢d老店都會收皮

優勢係指咩
利申 無意做呢啲 純粹好奇 無追哂post

好廣泛wo,例如你有d人無你有既discount
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞