做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike
創業巴想問下
想係美國或英國網訂噴霧產品黎香港有冇計?
用美國paypal係咪要用美國ip?
改postal 如果錯果邊照收貨咪追唔返件貨?
太多問題 謝巴打

美國有d公司肯運,英國唔識
用美國paypal 唔洗用美國ip,不過你用paypal 唔好將ip轉來轉去,封左基本上無得救
改postal 有風險,試左運件垃圾得唔得先

創業巴 可唔可以話我知邊間可以運spray 有危險處理品證 搵極都搵唔到 想買spray

我... 但我唔開得名 你自己研究啦
創業巴
我係美國TIMBERLAND睇中哩對
https://www.timberland.com/shop/mens-footwear/mens-6-inch-basic-waterproof-boots-w-padded-collar-black-19039001

想問下最平係咪用代運???

代運啦唔洗諗,搵收實程既一定要
留名學野
有冇得代購名牌架
要講英國http://amazon.co.uk, 而家買philips sonicare 一定最抵

https://www.amazon.co.uk/Philips-Sonicare-DiamondClean-Electric-Toothbrush-x/dp/B00OY9EH0W

粉色黑色94.99 免稅,連運checkout 都係9xx左右,結算記住用英磅結,會抵d,記住直運香港先免稅,

之前係香港豐澤見過,15xx plus,所以買完理論上可以擺檔係豐澤門口搶生意

啱啱買左兩枝, 好抵thanks

仲有咩平野想知可以問
Walmart 用香港信用卡係咪會 cut 單?

秘技:用香港信用卡申請visa checkout

都係唔得
visa checkout地區都揀埋 us 比錢嗰陣都係話咩
we re having trouble with your request

我用us paypal accouht...無遇過...可以要加美國ip
請問如果想係amazon jp買杯麵,係咪普通代運都做到?
定係食物要特別處理

乾糧應該可以,但詳細你一定要問左先
你代唔代遊戲王?

唔明
去東京有咩可以買返嚟賣?

走轉秋葉原幫人代買野番黎

唔搵代運試下

咩叫代運 我一陣試身 試試佢

代運即係人地提供一個外國地址俾你寄野過去,佢幫你運番黎

請問巴打公司有冇

代運? 有但唔賣廣告啦
同行入嚟揮個手
祝你貨如輪轉

喂多謝晒,祝你身體健康
有冇得代購名牌架

就係代購名牌先要出去買呀
超高質post👍偉大!
長住日本,熟日本。而家係到做緊野,想揾partner一齊做。

一開始可以點做?

我有朋友係微信開post吸大陸客,可以撈得起,做藥妝,你可以試下

番大陸,d貨好難一大批咁寄,一箱咁寄好多彈回頭。。。

巴打有冇教路。
英國代運邊間有信譽? 如果寄比住英國既朋友用咩公司寄件jacket 去香港便??
想問下 平時係kickstarter 集資完啲產品可以點團購? 平時見有啲網賣果啲科技野或特別既產品可以點入手? 係同返間公司傾?會唔會因為我細間而唔俾我賣咁架?

你想賣人地野,團購式,梗係搵人傾啦

傾唔緊要,但人地會唔會濕我呢
有冇得代購名牌架

我想知多d details
上網搵左好多都係FB個d代購,有d款又話唔會幫手買
介唔介意tg你聯絡方法比我。寧願比錢你賺都唔想煩
@chrischan117
創業巴
我係美國TIMBERLAND睇中哩對
https://www.timberland.com/shop/mens-footwear/mens-6-inch-basic-waterproof-boots-w-padded-collar-black-19039001

想問下最平係咪用代運???

代運啦唔洗諗,搵收實程既一定要

THX
Us/uk代運有冇好介紹
前以 講緊 3 4 年前 代運比較少, 代購得3果3 4 間 果陣應該最好賺

但用得代購 個心態都係想搵平野。近 1 2 年代運多左 又平d 好多都自己集運搞掂

我自己都係一開始幫襯代購, 買左一排 就自己集運算
超高質post👍偉大!
長住日本,熟日本。而家係到做緊野,想揾partner一齊做。

一開始可以點做?

我有朋友係微信開post吸大陸客,可以撈得起,做藥妝,你可以試下

番大陸,d貨好難一大批咁寄,一箱咁寄好多彈回頭。。。

巴打有冇教路。

我有朋友就一箱箱寄番去,有d客預左會食關稅,做果d客
英國代運邊間有信譽? 如果寄比住英國既朋友用咩公司寄件jacket 去香港便??

用parcel force,如果你朋友係學生,佢會有唔知幾折優惠
想問下 平時係kickstarter 集資完啲產品可以點團購? 平時見有啲網賣果啲科技野或特別既產品可以點入手? 係同返間公司傾?會唔會因為我細間而唔俾我賣咁架?

startup 公司通常無咁臭串既...但你買得應該會拎50~100件啦?
有冇得代購名牌架

我想知多d details
上網搵左好多都係FB個d代購,有d款又話唔會幫手買

你想買乜?

startup 公司通常無咁臭串既...但你買得應該會拎50~100件啦?

其實我自己心入面都唔知會有幾多人訂,只係有依個諗頭。賣d特別小小既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞