做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike
我想係英國footlocker 買野 但係佢要我賣House number 而間間轉運都冇
我想係英國footlocker 買野 但係佢要我賣House number 而間間轉運都冇

咁有趣,我果個係1a

原價買左psvr番黎
唔洗食炒價就係代運代購既魅力
有邊間英國轉運好用?

咁有趣,我果個係1a

同埋間間轉運既地址都係唔夠位比我打哂落去
岩岩問左"點買" 佢話佢都唔知個house number 係咩
應該點好 又唔想幫襯BNS 聽講好多打手 評語又差

咁有趣,我果個係1a

岩岩問左"點買" 佢話佢都唔知個house number 係咩

用開邊間就邊間...house number 亂填唔得?
補完埋上次d圖,美國debit card

咁有趣,我果個係1a

用開dimbxx 但佢都叫我搵第二間
唔得

咁有趣,我果個係1a

用開dimbxx 但佢都叫我搵第二間
唔得

咁我唔識了,我代運location下月先開,而家用代購
點係clarks uk 買野
或者點申請英國 美國信用卡
如果我樂天買文具 墨水
Ems 600g 左右
收我2300 yen 算唔算食水深

原價買左psvr番黎
唔洗食炒價就係代運代購既魅力

facebook 見到 知道你係邊間
Sxxxxx SxxMxxxxx

外野買console 真係堅平, 但衰在無全球保, 黑仔王臭手要三思
如果我樂天買文具 墨水
Ems 600g 左右

正常代運一磅2x hkd, 自己計

=咁有趣,我果個係1a

我係美國買鞋就係用bns,我覺得幾好,幾次都唔使10日就拎得
http://m.reebok.co.uk/instapump-fury-sp/AQ9800.html
巴打 要點寄番來香港同點寄最低
如果我樂天買文具 墨水
Ems 600g 左右

正常代運一磅2x hkd, 自己計

我係一間店買 冇用代運

Skip左我

12x 吧我估咁鞋有平有貴

咁貴
咁貴 如果呢對短boot呢?
http://www.jelly-beansshop.com/shop/g/g2040208010734/?s_color=&min_price=&max_price=
或者不如我幫襯巴打你, tg: cccscy

日本貓
呢個價一d都唔貴呀
http://m.reebok.co.uk/instapump-fury-sp/AQ9800.html
巴打 要點寄番來香港同點寄最低

代運,但可能要用我教既轉postal code大法
學到野,高汁post

我都係由零學起,有心唔難信我,有google神

咁請問下係要學邊隻
我學生哥唔知由邊到入手
讀緊既又同呢方面唔關事

如果你係純開單之類,可以開下用excel ge marco 寫自動程序,配合簡單既vba程式可以寫到好多野,我當年初學都係咁
try google marco

多謝巴打解答
呢方面既野我可以係邊到搵到更深入既資料, 或者呢方面既範疇係點稱呼
留名學野,想買好多好多抱枕,但係又貴又麻煩,阿馬遜唔運,畫師唔放阿馬遜,唔想食代講差價 見過對緊6-7,竟然仲夠膽死收對9-10

你自己買唔到,有代運地址又訂唔到,得返代購又話人食水深 邊有咁著數既事

如果真係咁難買, 10算唔係食水深啦
一單代購兩邊溝通仲要等運埋先叫完成交易, 賺得你幾十蚊邊有人肯做

其實係既,又有租又有人工不過我習慣了

覺得差價大,冇諗咁多野嘛

btw,創業巴,係咪係亞馬遜冇直運果D全部都可以代運?同埋想知日本有D畫師話唔運國外,係咪都可以比個代運地址佢然後運過黎,代運係咪冇代購咁貴?
代運係點運作 我想係歐洲寄行李去香港點先最平
單睇呢個POST原來都仲好多人未識自己代運 高登仔都唔識, 何況D C9 MK仔, 所以呢個市場應該其實仲有得做既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞