做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike
巴打 可唔可以搵你幫手淘寶代運?
Wsx654305@gmail.com 唔該晒

我無做強國代運... 因為佢會直接拉低我貨品質素。。。sorry

明白多謝巴打先 因為我細佬睇啱咗一個鍵盤 諗住送俾佢 不過唔寄香港
唔好意思巴打問咗你咁多次 但我仲係唔明
Payoneer係點入錢 ?
可以當prepaid卡咁去Amazon買嘢? 香港用唔用到?
最後想問, 入錢同比錢個手續費
唔該哂

睇黎要過幾日直接開post 教
巴打 可唔可以搵你幫手淘寶代運?
Wsx654305@gmail.com 唔該晒

我無做強國代運... 因為佢會直接拉低我貨品質素。。。sorry

明白多謝巴打先 因為我細佬睇啱咗一個鍵盤 諗住送俾佢 不過唔寄香港

淘寶代運通街都係啦
邊到有ULTRA BOOST 買
GTM 有得ORDER 但唔想比佢地賺

你要邊款,我幫你望望

想要黑色 OR NAVY

其實第1,2,3代有咩唔同
請問係那個網站買到平既bv銀色,謝謝

俾個型號黎睇睇

Intrecciato Leather Billfold Wallet, col: black

平極都要2500+ wo...點先係你心目中既平?

有link嗎?

mr porter 同matchsfashion係咪買堅野?

俾個型號黎睇睇

Intrecciato Leather Billfold Wallet, col: black

有link嗎?

mr porter 同matchsfashion係咪買堅野?

mr porter係堅
買過好多次

你要邊款,我幫你望望

呢d你問專家啦,我淨係識買
你搵左eastbay 同footlocker未呀

俾個型號黎睇睇

有link嗎?

堅!

你要邊款,我幫你望望

我都想要白色第2代阿巴打順路得唔得

你要邊款,我幫你望望

姐係ultraboost 2.0 white?

係阿 us9.5 男裝
如果買 相機 邊到會多抵買 淨係識睇AMAZON
如果買 相機 邊到會多抵買 淨係識睇AMAZON

有間夥叫bhphotovideo, 果度d野岩你
其實大家總結下有咩牌子美國官網或購物網,用香港信用卡加集運地址係買唔到,唔洗選完心頭好埋門先知買唔到或cut 單。有錯請樓主更正

adidas
reebok
timberland
columbia
nike
herschel - 好似唔得,所以係mltd買
puma - 以前買到,但上次感恩節唔得,最後唔買算
A&F
hollister
Bestbuy
Walmart

Bestbuy 我用香港卡買到
我用dimbuy 係footlocker EU 買左對鞋 佢計左3.6KG 有冇搞錯
成三百幾運費

收積重好多時就係咁。。。

中左伏
樓主推介邊間
其實大家總結下有咩牌子美國官網或購物網,用香港信用卡加集運地址係買唔到,唔洗選完心頭好埋門先知買唔到或cut 單。有錯請樓主更正

adidas
reebok
timberland
columbia
nike
herschel - 好似唔得,所以係mltd買
puma - 以前買到,但上次感恩節唔得,最後唔買算
A&F
hollister
Bestbuy
Walmart

Bestbuy 我用香港卡買到

請問咩卡,因為以前見人買特價電話都cut單,thx
我用dimbuy 係footlocker EU 買左對鞋 佢計左3.6KG 有冇搞錯
成三百幾運費

收積重好多時就係咁。。。

中左伏
樓主推介邊間

唔想賣廣告~ google下,搵d寫住收實重既吧

係阿 us9.5 男裝

有無去footlocker uk 搵過? 果度有但我唔知係咪2.0

俾個型號黎睇睇

有link嗎?

堅!

matchesfashion都係嗎
有fd係美國住
如果叫佢幫手代購有冇得諗
近排屋企附近見到有街招
淘寶集運$1/lb

點解可以做到咁平 痴撚線
有fd係美國住
如果叫佢幫手代購有冇得諗

有~ 但唔洗好耐你個朋友地址就會俾各大商家ban
近排屋企附近見到有街招
淘寶集運$1/lb

點解可以做到咁平 痴撚線

信你就輸了
想問樓主你一開始點樣宣傳?

咁多同行點解要選擇你?

代購係香港有無得繼續做落去?

客戶年齡層係咪得20至40?

1) 我果個年代因為facebook易宣傳所以開個專頁就有
2) 我有獨家優惠
3) 老實講,你當core business做會死得好慘
4) 大概 我會當係18~35
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞