做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike

唔算冷門 返到香港係dhl派 幾快幾準時

絲打知唔知由間公司收到貨大約幾日會到香港?
有人聽過我安心啲
買咗野樣都幾急要 驚佢成個月先送到黎

正常空運就1星期內既。
E.g. 我有客1月20日要收貨,200kg NY CITY, 當日如果係一 三 五 七就立即上飛機。有機會會先到南韓再到香港,前後4至5日咩都到。

你果啲成個月分明就係用海運,講真海運起碼都23日起。 如果你買既野唔係大件點解要用海運呢。

比埋圖你睇,有圖有真相

唔該哂巴打
我訂咗好少野 應該少過3kg
喺英國網買 佢有類似特約嘅運輸公司(barlin delivery) 運黎香港

咁我醒起乜係barlin 喇,好似 sportsdirect都用呢個
如果我係日本amazon買一箱24罐500ml o既野飲大約有幾重

液體係問幾重前先問雨代運肯唔肯做
NMD R1 Primeknit 邊度有得買

邊一款,咁多色

黑色 BB0679

http://www.footasylum.com/mobile/adidas-nmd-mobile/

有無
巴打, arcteryx leaf 你訂唔訂到

你知唔知去邊訂先
<blockquote>我都間公司係做物流

日本 韓國 美國 英國 空運海運黎香港再上大陸 一套做齊

我對上就係polar air, 你地正常運唔到既野 e.g. 香水 我都運到 , 星期一三五七都有機到香港

海運我通常係運大件野 鋼琴 車 床褥喱啲,
用既係C.H. Robinson 1隻櫃又得,夾櫃又可以

你地成日問既倉,我美國代理公司係同ups 同amazon 合作收發貨,全美4個大倉,免稅倉都有兩個。

我有啲客做批發既,要去埋個倉做收貨都得。

運輸果part 大家都可以交流下

名?</blockquote>
唔開名啦,想問可以pm 我

依到冇pm
巴打可唔可以介紹下NetSpend呢張卡? 點用 點入錢

一張唔洗ssn就有既,附美國billing address 既debit卡, 我一樣係用paypal 直接轉錢入去

填晒資料,但係話申請唔到

佢話你咩問題呀?

無wo...聽落咁冷門既。。。

有人聽過我安心啲

我有訂開 4-5日到貨
巴打可唔可以介紹下NetSpend呢張卡? 點用 點入錢

一張唔洗ssn就有既,附美國billing address 既debit卡, 我一樣係用paypal 直接轉錢入去

填晒資料,但係話申請唔到

佢話你咩問題呀?

試晒私人地址 代運地址都唔work

你有無轉美帝ip?

你有無轉美帝ip?

轉咗都係唔得
"We are unable to complete your request at this time."

轉左都唔得咁怪。。。
咁用us unlocked la,雖然無實體卡但功能一樣

你有無轉美帝ip?

轉咗都係唔得
"We are unable to complete your request at this time."

轉左都唔得咁怪。。。

us unlocked 相對簡單

你有無轉美帝ip?

轉咗都係唔得

轉左都唔得咁怪。。。

us unlocked 相對簡單

us unlocked要ssn

咦,以前唔洗既
如果我係日本amazon買一箱24罐500ml o既野飲大約有幾重

酒精類通常肯唔肯做

有人聽過我安心啲

正常空運就1星期內既。
E.g. 我有客1月20日要收貨,200kg NY CITY, 當日如果係一 三 五 七就立即上飛機。有機會會先到南韓再到香港,前後4至5日咩都到。

你果啲成個月分明就係用海運,講真海運起碼都23日起。 如果你買既野唔係大件點解要用海運呢。

比埋圖你睇,有圖有真相

從後面入巴打,有d問題想問,方便可以email我 「steveyeung94@gmail.com」

酒精類通常肯唔肯做

一dd 我就會做20%以下
巴打去邊度訂rosefield watch抵

酒精類通常肯唔肯做

我可以 運過85%以上都冇問題
其他既公司點解會話唔得有幾個原因
佢地用客機,客機危險倉細,加上25%唔運得
你量小,過唔到最小重量
你冇成份報唔到關

我點解得係起碼條airline 係自己,冇其他公司咁嚴,第二我地用貨機。

有人聽過我安心啲

正常空運就1星期內既。

比埋圖你睇,有圖有真相

從後面入巴打,有d問題想問,方便可以email我 「steveyeung94@gmail.com」

please check email,

my email : camefromback@sigaint.org
除咗shoebuy 6pm 同amazon 去邊度買dr marten會抵過香港?
<blockquote>我都間公司係做物流

日本 韓國 美國 英國 空運海運黎香港再上大陸 一套做齊

我對上就係polar air, 你地正常運唔到既野 e.g. 香水 我都運到 , 星期一三五七都有機到香港

海運我通常係運大件野 鋼琴 車 床褥喱啲,
用既係C.H. Robinson 1隻櫃又得,夾櫃又可以

你地成日問既倉,我美國代理公司係同ups 同amazon 合作收發貨,全美4個大倉,免稅倉都有兩個。

我有啲客做批發既,要去埋個倉做收貨都得。

運輸果part 大家都可以交流下

名?</blockquote>
唔開名啦,想問可以pm 我

依到冇pm

ah i am so sorry.

please email to me : camefromback@sigaint.org

thx
https://www.pokemoncenter.com/

想買少少野
註冊完先發覺原來唔送海外

酒精類通常肯唔肯做

一dd 我就會做20%以下

想買9%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞