做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike
留名學野,想買好多好多抱枕,但係又貴又麻煩,阿馬遜唔運,畫師唔放阿馬遜,唔想食代講差價 見過對緊6-7,竟然仲夠膽死收對9-10

自己代運
留名學野,想買好多好多抱枕,但係又貴又麻煩,阿馬遜唔運,畫師唔放阿馬遜,唔想食代講差價 見過對緊6-7,竟然仲夠膽死收對9-10

你自己買唔到,有代運地址又訂唔到,得返代購又話人食水深 邊有咁著數既事

如果真係咁難買, 10算唔係食水深啦
一單代購兩邊溝通仲要等運埋先叫完成交易, 賺得你幾十蚊邊有人肯做

其實係既,又有租又有人工不過我習慣了
有邊間英國轉運好用?
係日本代運對鞋返黎大約幾錢? 想訂對jelly beans

Skip左我

Skip左我

12x 吧我估咁鞋有平有貴

Skip左我

咁貴
咁貴 如果呢對短boot呢?
http://www.jelly-beansshop.com/shop/g/g2040208010734/?s_color=&min_price=&max_price=
或者不如我幫襯巴打你, tg: cccscy

你自己買唔到,有代運地址又訂唔到,得返代購又話人食水深 邊有咁著數既事

如果真係咁難買, 10算唔係食水深啦
一單代購兩邊溝通仲要等運埋先叫完成交易, 賺得你幾十蚊邊有人肯做

有d錢係要比人賺,睇落禁幾下sd個email好易,network 呢d野先最值錢,成個香港都係賺緊tertiary industry 錢,點可能唔明呢個道理

Skip左我

咁貴
http://www.jelly-beansshop.com/shop/g/g2040208010734/?s_color=&min_price=&max_price=

連箱計3磅x日本代運價,咪60-80,邊度有得再平

你呢句野意思係咪炒價你先會買

打錯 自膠
想話如果要食炒價寧願唔買

footlocker uk 唔係炒價,但你要食個個稅,個價包埋

有無話通常幾耐番一次

1) 去footlocker.co.uk
2) search yeezy 或某個你想要既鞋名,copy個網址
3) download app "變更提示" 呢個app可以幫你每十分鐘check 一次個網有無野唔同到
4) set每十分鐘check 一次個網有無更新
5) 一響= 搶貨

利申炒鞋佬死全家,窮死都唔炒鞋

巴打有無變更提示個app既link比我download
揾左好耐都揾唔到
利申an機
幾錢人工?

我d員工個個成皮人工,我就係無薪奴工,間唔中要行出黎俾客屌下

hi sunnny

我都估係sunnny

Skip左我

咁貴

12x老實講,算平,boot wo
唔賣廣告... 我暫時未開始搞日本代運得代購

Skip左我

咁貴

連箱計3磅x日本代運價,咪60-80,邊度有得再平

佢boot... 3磅炆

你呢句野意思係咪炒價你先會買

打錯 自膠
想話如果要食炒價寧願唔買

footlocker uk 唔係炒價,但你要食個個稅,個價包埋

有無話通常幾耐番一次

1) 去footlocker.co.uk
2) search yeezy 或某個你想要既鞋名,copy個網址
3) download app "變更提示" 呢個app可以幫你每十分鐘check 一次個網有無野唔同到
4) set每十分鐘check 一次個網有無更新
5) 一響= 搶貨

利申炒鞋佬死全家,窮死都唔炒鞋

巴打有無變更提示個app既link比我download
揾左好耐都揾唔到
利申an機

sorry, please search "web alert"
創業可唔可以解決我上面個問題
因為真係好抵

唉一係咁,我俾我個人專頁你地你地pm我,呢度無pm係麻煩

唔該巴打
因為真係好抵

唔該巴打

我係味已經答左你?
如果我想倒轉寄野去英國有無好路數?

想寄乜,大件野? 我有朋友做

想去wh
睇下寄啲過去會唔會好過買行季啫
有無大約價跌參考下?
假如個箱係:
50 x 50 x 50cm
10kg內
日本網購動漫野邊度好
仲有可以點運平

唔用樂天試下搵d買取店,好多地道買取店都有網店

咁運方面有咩公司得
因為真係好抵

唔該巴打

我係味已經答左你?

未 我send左email比你
點係fb搵你
因為真係好抵

唔該巴打

我係味已經答左你?

未 我send左email比你
點係fb搵你

岩岩見到mail
返去試下
thanks
呢幾個月冇野做 唔知有冇野係可以做

想做幫手回信息果d 但唔想自己網店果隻

唔知有冇呢樣野做
如果我想倒轉寄野去英國有無好路數?

想寄乜,大件野? 我有朋友做

想去wh
睇下寄啲過去會唔會好過買行季啫
有無大約價跌參考下?
假如個箱係:
50 x 50 x 50cm
10kg內

長沙環有d公司,佢地都搵開fedex果d有運開野,佢地本身運野有折扣,可以委託佢地做
日本網購動漫野邊度好
仲有可以點運平

唔用樂天試下搵d買取店,好多地道買取店都有網店

咁運方面有咩公司得

求其搵間代運
呢幾個月冇野做 唔知有冇野係可以做

想做幫手回信息果d 但唔想自己網店果隻

唔知有冇呢樣野做

請問咩叫幫手回信息
Wtaps有無網上平啲入到手?

去end clothing

好貴
Wtaps有無網上平啲入到手?

去end clothing

好貴

佢唔係本身已經好貴啦咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞