做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike

姐係ultraboost 2.0 white?

係阿 us9.5 男裝

有無去footlocker uk 搵過? 果度有但我唔知係咪2.0

個隊3.0黎

係阿 us9.5 男裝

有無去footlocker uk 搵過? 果度有但我唔知係咪2.0

3.0黎
想問下買ettinger嘅銀包點買先最平
有d限死日本信用卡先俾到錢既網站,我地有咩方法俾到錢
lm
http://p-bandai.jp/item/item-1000111153/
【抽選販売】METAL BUILD ガンダムアヴァランチエクシア(ウェポンプラスパック)
想問日本bandai 有無ban 香港信用卡,仲有點比錢???
有冇英國網RV 女鞋便?
有咩英國shopping 網 介紹? 名牌
有冇行山裝備網介紹
想買 sea to summit
樓主幫唔幫到手買呢兩對

Us10
點睇dimbuy依間代購 我就黎屌哂佢公司所有人老母

dimbuy 有咩問題?
利申用過, 唔止一次, 未遇過咩問題
如果我樂天買文具 墨水
Ems 600g 左右
收我2300 yen 算唔算食水深

正常代運一磅2x hkd, 自己計

我係一間店買 冇用代運

600g太輕啦
搵多幾個朋友仔一齊夾重啲啦,除番開個運費

我都有代購日本文具,每次起碼3kg。
本身自己有需要訂,喺ig搵下人夾,無諗住賺大錢。
http://p-bandai.jp/item/item-1000111153/
【抽選販売】METAL BUILD ガンダムアヴァランチエクシア(ウェポンプラスパック)
想問日本bandai 有無ban 香港信用卡,仲有點比錢???

可以用visa啊,我估...你至少要識番少少日文?如果唔係搵代購應該會比較好?
樓主幫唔幫到手買呢兩對

Us10

上面有炒價,難搵
下面自己上fb gp收都低過正價吧
Eastbay footlocker champs 呢啲係咪全部用到香港卡
Eastbay footlocker champs 呢啲係咪全部用到香港卡

yes

yes

咁SNS呢
樓主幫唔幫到手買呢兩對

Us10

上面有炒價,難搵
下面自己上fb gp收都低過正價吧

呢兩日都見唔到有triple black

係阿 us9.5 男裝

3.0黎

3.0唔好咩
有d限死日本信用卡先俾到錢既網站,我地有咩方法俾到錢

日本我唔算專業...但我聽過有d公司肯幫你做現金交收的

未試過wo...visa master唔得既話你地可以試下ae卡,有時係可以的
有冇行山裝備網介紹
想買 sea to summit

http://www.backcpuntry.com
www.campsaver.com
樓主幫唔幫到手買呢兩對

Us10

又係上面巴打講既2.0?

yes

咁SNS呢

都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞