做左5年幾代購代運,你問我答

1001 回覆
102 Like 7 Dislike
幫人代購咪會轉貼啲貨嘅圖俾客揀嘅,如果放啲名牌袋嘅圖(百貨公司影嗰啲)喺自己instagram甚至自己網頁,會唔會俾人告到甩褲?copyright嗰d shit

唔會告,直接叫ig刪你page

邊到可以買到 debit card 美國發行

要最快最快,去ebay,要更快,淘寶,唔保證質素

debit gift card 要係可以reg到billing address果種

用ae 美國住址 vpn 100% work
其實大家總結下有咩牌子美國官網或購物網,用香港信用卡加集運地址係買唔到,唔洗選完心頭好埋門先知買唔到或cut 單。有錯請樓主更正

adidas
reebok
timberland
columbia
nike
herschel - 好似唔得,所以係mltd買
puma - 以前買到,但上次感恩節唔得,最後唔買算
A&F
hollister
Bestbuy
Walmart

Puma用PayPal 好似得
請問係那個網站買到平既bv銀色,謝謝

佢銀色都有好多款wo

俾個型號黎睇睇

而家加返價,點算?!好想買,再等佢做sale?!

要等佢下次減價喇

唔介意無個杯就去日本AMAZON買啦

https://www.amazon.co.jp/gp/product/B00M9Z29T4/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&th=1
巴打知唔知邊度買E集隻錶比較平 我見到日本Amazon 算幾平,但佢唔寄去香港,只做日本生意,可以點解決?
巴打知唔知邊度買E隻錶比較平 我見到日本Amazon 算幾平,但佢唔寄去香港,只做日本本土生意,可以點解決?

俾個型號黎睇睇

Intrecciato Leather Billfold Wallet, col: black
邊到有ULTRA BOOST 買
GTM 有得ORDER 但唔想比佢地賺
留名.

想做日本精品,有冇住日本巴打可以一齊做.

chata.hkg@gmail
巴打知唔知邊度買E集隻錶比較平 我見到日本Amazon 算幾平,但佢唔寄去香港,只做日本生意,可以點解決?

咁你用代運咪得囉,咁細件野代運easy job la

有過節?
留名.

想做日本精品,有冇住日本巴打可以一齊做.

chata.hkg@gmail

你連email 都留錯
想問巴打如果係英國集運啲 bulky 野(例如22kg) 番黎運費大約幾錢? 飛機同船都ok
想問巴打如果係英國集運啲 bulky 野(例如22kg) 番黎運費大約幾錢? 飛機同船都ok

22kg你唔急行船啦

你要邊款,我幫你望望

22kg你唔急行船啦

係羅我見到有迫力碟十幾鎊一隻不過amazon 運費要百幾鎊所以問下先 唔知巴打可唔可以畀到idea 我坐船大約幾錢?

邊度搵代運 對E D冇咩信心,巴打可唔可以介
間比我

俾個型號黎睇睇

Intrecciato Leather Billfold Wallet, col: black

平極都要2500+ wo...點先係你心目中既平?

間比我

google 日本 代運,頭幾間梗有一間岩你,我就唔幫公司賣廣告了

間比我

google 日本 代運,頭幾間梗有一間岩你,我就唔幫公司賣廣告了

感謝巴打

22kg你唔急行船啦

係羅我見到有迫力碟十幾鎊一隻不過amazon 運費要百幾鎊所以問下先 唔知巴打可唔可以畀到idea 我坐船大約幾錢?

我都係uk ebay買左個wv engine,搵ups空運平d
各位巴打唔好意思,啲email 變曬亂碼。
我比過另一個email 大家,有咩問題都可以問我。
camefromback@protonmail.com
想搵代購Herschel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞